Büyükşehir kavşakları düzenliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’ta trafik akışında sorun yaşanan bölge ve kavşaklarda yeni düzenlemeler yapmaya devam ediyor.

Büyükşehir kavşakları düzenliyor

Tarsus-Çamlıyayla yolu ile Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi’nin kesiştiği ve “Konak Kavşağı” olarak adlandırılan noktada, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yeni proje dahilinde çalışma başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı yol bakım ve onarım ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında söz konusu kavşakta, araçların güvenli şekilde geçiş yapabilmesi için düzenleme çalışması hayata geçiriliyor. Kavşak düzenleme çalışmalarıyla birlikte asfalt yenileme çalışması da gerçekleştirilecek.

Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi refüj çalışması

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’un yeni genişleme alanı olan Konak bölgesinden geçen Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi’nin eksik kalan refüj bordür taş döşeme işlemlerini de yerine getiriyor. Söz konusu cadde üzerinde yapılan çalışmalar dahilinde, caddenin Gazipaşa Bulvarı ile kesişme noktasında da düzenleme ve asfaltlama çalışması önümüzdeki günlerde uygulanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER