ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS EDEN YAKALANDI

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler 20.11.2021 günü İnönü Mahallesinde meydana gelen olay.

ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS EDEN YAKALANDI

KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS EDEN ŞAHIS YAKALANDI

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler 20.11.2021 günü İnönü Mahallesinde meydana gelen Faili Meçhul Kasten Öldürmeye Teşebbüs (Ateşli Silah ile) olayını aydınlattılar.

20.11.2021 günü saat:00:05 sıralarında İnönü Mahallesinde Ateşli Silahla Yaralama olayı meydana gelmiş, İ.D.Ü. isimli şahıs sağ elinden, sağ dizinden ve sol kaval kemiğinden ateşli silah ile yaralanmıştır. Olayı gerçekleştiren şahsın yüzü maskeli ve siyah kapüşonlu tanımadığı bir şahıs olduğu ve olay yerinden kaçtığının anlaşılması üzerine, yaralı şahıs gerekli tedavisi için şehir hastanesine kaldırılırken, şüpheli şahsı tespit ve yakalamaya yönelik çalışmalara başlandı.

Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması, şüpheli şahsın tespiti ve yakalanması amacıyla Müdürlüğümüz Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çok yönlü bir şekilde yapılan kamera destekli saha çalışmalarında;

Olayın gerçekleşmiş olduğu sokaktan başlanılarak yaklaşık 24 km. mesafesinde 268 ayrı işyeri güvenlik kamerası ve farklı noktalarda bulunan KGYS (Kent Güvenliği Yönetim Sistemi) görüntülerinin incelenmesi neticesinde, şüpheli şahsın kaçış güzergâhı üzerinde kıyafetini değiştirerek olay yerinden uzaklaştığı, birden fazla vasıta değiştirdiği, hedef şaşırtma amacıyla birçok farklı güzergahı kullandığı anlaşıldı.

İnceleme neticesinde, olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın E.D. isimli şahıs olduğu anlaşıldı ve açık adres bilgisi tespit edildi, şahıs Cinayet Büro Amirliği ekiplerince 26.11.2021 günü ikametinde yapılan operasyon sonucu yakalandı, yakalanan şüpheli suçunu ikrar etti ve 27.11.2021 günü çıkarıldığı Adli Mercilerce TUTUKLANARAK cezaevine teslim edildi.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER