34. Cadde 3 Ay Sonra Hazır

Yapımı süren 25 bin kişilik yeni stadyumu şehir merkezine bağlayacak olan 34. Cadde’deki çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 34. Cadde’nin 3 ay sonra hazır olacağını söyledi.

34. Cadde 3 Ay Sonra Hazır
Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yapımı süren 25 bin kişilik yeni stadyumu şehir merkezine bağlayacak olan 34. Cadde’deki çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Özcan; “34. Cadde, 2013 Akdeniz Oyunları sırasında en çok kullanılacak caddelerden birisi… 5 kilometre uzunluğundaki bu caddenin altyapısını hazırladık, orta refüj çalışmaları devam etmekte ve şu anda kentin muhtelif yerlerinden söktüğümüz palmiyelerin dikimine başladık. 3 ay içinde bu caddenin orta refüjünü çiçeklendireceğiz, yolunu asfaltlayacağız ve ışıklandırmasını tamamlayarak hizmete sunacağız. Yolun hemen sol tarafında kalan bölgede ise 3500 kişilik yurt inşaatı devam etmekte ve gelen sporcular burada kalacak” dedi.



34. Cadde’nin bitim noktasında yapılan çalışmalarla da ilgili bilgi veren Başkan Özcan; “Bu yolu otobandan kavşağa bağlayacağız ve bu konuda Karayollarıyla ortak bir çalışma içindeyiz. 3 ay içinde kavşak bağlantısı, 5 kilometrelik 34. Cadde ve stadyum inşaatı aynı anda tamamlanmış olacak” dedi. Mersin merkeze otobandan bir giriş daha kazandırdıklarını da kaydeden Başkan Özcan; “34. Cadde bundan böyle Kuyuluk, Gözne ve Serbest Bölge girişlerinden sonra, otobandan merkeze 4. giriş yolu olarak kullanılacak ve büyük bir önem taşıyacaktır. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bu yolu da Mersin’e kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız” şeklinde konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER