ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

AK Parti Mersin Milletvekili, Hacı ÖZKAN 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlama mesajı yayınladı. Hacı ÖZKAN yayınladığı mesajı

ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

AK Parti Mersin Milletvekili, Hacı ÖZKAN 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlama mesajı yayınladı.

Hacı ÖZKAN yayınladığı mesaj

"Aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı'nı başarıyla neticelendirerek Cumhuriyet'imizin kuruluşunu müjdelediği Büyük Zaferin 99. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basmasıyla başlayan Kurtuluş Savaşı; zor şartlar ve her türlü imkânsızlıklara rağmen aziz milletimizin azim ve karlılığı ile kazanılan zaferlerin ardından 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlandırılmıştır.

Tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan ve her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, ulusumuzun tarihine yön veren önemli savaşlardan birisi olmuş nihayetinde 30 Ağustos Zaferi ile milletimizin bağımsız ve özgür yaşama iradesi tüm dünyaya gösterilmiştir.

30 Ağustos, Milletimizin hiçbir zillet ve esareti kabul etmeyeceğini; istiklal ve istikbali için tek vücut mücadele edeceğini; birlik, beraberlik ve iman gücüyle aşamayacağı engel olmadığını tüm cihana güçlü bir şekilde haykırdığı günün adıdır. Kahraman Milletimiz bu şanlı zafer ile kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir.

Bilinmelidir ki; bundan 99 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimiz; bütünlüğünü, huzurunu ve güvenliğini hedef alan bedbahtları cesaret ve kararlılıkla bertaraf etmektedir ve etmeye devam edecektir.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor; Aziz Milletimizin ve Mersinli hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

Hacı ÖZKAN

AK Parti Mersin Milletvekili

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER