Yurt dışından yardım talebi

Bugün başlatılan bir kampanya ile dünyadan yardım istenmeye başlandı

Yurt dışından yardım talebi

Yurt dışından yardım talebi

Bugün başlatılan bir kampanya ile tüm dünyadan yardım istenmeye başlandı.

Fenomenlerin ve ünlülerin bir anda başlattığı Yurtdışından sivil halkın yardım talepleri ne anlama geliyor?

Ulus devlet Küreselciler savaşında Küreselciler iklim silahını kullanarak sadece Türkiye değil diğer ulus devletleri de etkisizleştirmek, "yetersiz" görüntüsünü derinleştirmek istiyorlar. Bu çağrıları normalde devletin yapması lazım ama bunu küresel sistem istemez. Halklardan gelirse ve direkt halka özellikle z nesli ile muhatap olurlarsa "kurtarıcı" rolleri daha belirgin olur!

Tek dünya devletine giden yolda "yerel çözümlerin" artık geçersiz olduğu fikri zihinlere işleniyor. Devamı gelecek bunlar henüz başlangıç. Öte yandan ulus devletler bu büyük oyunu görüp birbirine destek olmazsa küresel sistem istediğini kolayca alır.

Bazı fenomen ve ünlüler yangın başından beri hiç sesini çıkarmazken, terör örgütü ve küresel sistem hakkında en ufak laf etmezken birden İngilizce Tweetler ile dünyaya mesaj vermeyi kulaklarına kim fısıldadı acaba?

Böyle bir çağrıyı kim, neden, niçin sorusunu akla getiriyor


 

Yardım isteme metninin Türkçesi

Türkiye'ye yardım et

KÜRESEL ÇAĞRI

Güzel turkuaz sahillerde ve dağlarda 60'tan fazla noktada devam eden orman yangınlarını durdurmak için itfaiye uçaklarına ve yardıma ihtiyacımız var.

Kendi ülkem TÜRKİYE'ye yardım edebilecek tüm ülkelere sesleniyorum

Toplam 112 yangınla mahvolduk, perişan olduk. Durduramadıklarımız hala çok güçlü oluyor. Onu durdurmak için yeterli yangın söndürme uçağımız yok. 8 kişiyi, bir sürü hayvanı ve ormanlarımızı kaybettik. Lütfen bize yardım et!!!! Acilen uçaklara ihtiyacımız var. Sadece dünyamız var. #helpTurkey @unitednations

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2021, 05:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER