Toroslar’ın DEVA’sı Hazır

Toroslar’ın DEVA’sı Hazır

Toroslar’ın DEVA’sı Hazır

Toroslar’ın DEVA’sı Hazır

DEVA Partisi Toroslar ilçe teşkilatı 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Ramazan Özen güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Toroslar 1. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Ramazan Özen güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Deva Partisi Mersin İl binasında gerçekleşen kongreye DEVA Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi ve Bölge Koordinatörü Mustafa Satıcı, Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, İl başkan yardımcıları, Yenişehir İlçe Başkanı Hediye Koçoğlu Dalgıç, Tarsus İlçe Başkanı Ferhat Gündeş, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, Mezitli İlçe Başkanı Mehmet Önder Usta, Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Şensoy, Silifke İlçe Başkanı Metin Yılmaz, Gülnar İlçe Başkanı Ramazan Er, İyi Parti Toroslar İlçe Başkanı İsmail Yetkin, il ve ilçe yöneticileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Divan başkanlığını, Bölge Koordinatörü Mustafa Satıcı, divan kurulu üyeliklerini ise İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Esra Özkörüklü, Sivil Toplumla ilişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Taner Işıkbay, il yöneticileri Muhammet Yılmaz ve Sinem Yürü yaptı.

“TÜRKİYE’NİN DEVA’SINA TOROSLARDAN DESTEK VERİYORUZ”

Kısa bir sürede 1. Olağan kongreyi yapıyor olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Toroslar İlçe Başkanı Ramazan Özen görev süreci ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Görev alır almaz ara vermeden çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Özen, “Genel Merkez yönetim kurulumuzun aldığı karar ve il başkanımızın teveccühleri ile kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirildim. Kısa sürede kurucu ilçe yönetim kurulunu oluşturarak siyasi partiler kanununa uygun olarak resmi kuruluşumuzu tamamladık. Yoğun çalışmamızın karşılığında 1. Olağan kongremizi yapıyor olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesine öenmli bir ilçenin partimiz bünyesinde siyasi sorumluluğunu almış olmanın verdiği ciddiyeti, yapacağımız çalışmalarımızda göstereceğimizi bir kez daha belirtmek isterim. Bunun için şimdiden tüm ekibime teşekkür ederim. Ayrıca ekibim adına 1. Olağan Kongremize katılımlarınız için sizlere de teşekkür eder hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” diye konuştu.

“MERSİN’DE SAHADA OLAN TEK PARTİ DEVA PARTİSİDİR”

Mersin’de 9 ilçede yönetimlerin belirlendiğini ve ilçe başkanı ve yöneticilerin sahada aktif olarak çalışmaya devam ettiklerini belirten Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, “Toroslar ilimizin ikinci büyük ilçesi. Nüfus yoğunluğu açısından ve ticari anlamda da inşallah daha büyük şeyleri hak eden bir ilçemiz. Toroslar ilçemiz içinde yerelde projelerimiz olacak. İl olarak olası bir erken seçime bizde hazırlanıyoruz. İlçe kongrelerimiz, mahalle temsilcilerimiz ve sonra sandık görevlilerimizi belirleyeceğiz. Sizin de değerli katkılarınızla iktidar yolunda önümüzün açık olduğunu biliyoruz. Biz Mersin olarak 9 ilçemizin başkanlarını atadık ve kongrelerini yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Gülnar ve Akdeniz kongremizi yapacağız. Ardından il kongremiz için 15 Ekim’de bir kez daha Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ı ağırlayacağız. Şimdiden tüm halkımızı davet ediyoruz. Şuan rahatlıkla söyleyebilirim ki DEVA Partisi iktidar için hazır ve bu yönde projelerini kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

“ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZİ BUGÜNDEN ORTAYA KOYUYORUZ”

Kongrede söz alan DEVA Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi ve Bölge Koordinatörü Mustafa Satıcı, DEVA partisinin tüm teşkilatları ile olası bir erken seçime hazır olduğunu söyledi. Tüm Türkiye’de pandemi koşullarına rağmen rekor derecede kısa bir sürede teşkilatlanmayı tamamladıklarına vurgu yapan Satıcı, “Türkiye’de önümüzdeki dönemlerde yapılacak bir seçime hak kazanmış durumdayız. Sorunları doğru bir şekilde saptayan günün ve çağdaş normların gereklerine göre çözüm önerilerini ortaya koyan bir siyasi partiyiz. Nitekim tarım başta olmak üzere diğer birçok sektörde ilk 90 ve 360 günlük eylem planlarımızı açıklıyoruz. Muhalefet de dahil olmak diğer siyasi partilerin böyle bir çalışması yok. DEVA’nın oyları anketlerden ziyade yaptığımız saha çalışmalarında çok daha net kendini gösteriyor. Ülkemizin birçok sorunlarını çözecek uzman kadrolara sahibiz” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerle Ramazan Özen, başkanlığında oluşan yönetim kurulu üyeleri; Sadık Kaya, Suat Erol, Tansu Bulutlu, Fatma İlya, Mehmet Sıddık Özdemir, Mehmet Şerif Altun, Galip Gücüyeter, Bestami Kuru, Sedat Öktem, İbrahim Doğan, Koray Eryıldız, Fırat Dalgıç, İlker Ulu, Burhan Özsoy, Kemal Durmaz, Hatica Karacılar, Semra Bulut, Ali Polat, Bahiddin Ocak, Mustafa Kelepçe olarak belirlendi.

Kongre sonrası Bölge Koordinatörü Mustafa Satıcı ile il-ilçe teşkilatları ve ilçe başkanları ile bir araya gelerek Mersin’de ve Türkiye genelinde yürütülen çalışmalar ve parti politikaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER