Taşkın’dan Kurban Bayramı mesajı

Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın’dan Kurban Bayramı mesajı

Taşkın’dan  Kurban Bayramı mesajı

Ak Parti Mersin Milletvekili

Ali Cumhur Taşkın’dan

Kurban Bayramı mesajı

Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, " Mersinli Hemşehrilerimizin Mübarek Kurban Bayramlarını cânı gönülden tebrik ediyorum. Sağlık, mutluluk içerisinde sevdikleriyle beraber nice bayramlar diliyorum. ” dedi.

Ak Parti Mersin Milletvekili, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Ali Cumhur TAŞKIN Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şöyle dedi.

Mersinli Hemşerilerimizin Mübarek Kurban Bayramlarını cânı gönülden tebrik ediyorum.

Bayramın; hayırlara, iyiliklere, güzelliklere, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin artmasına vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından olan bayramlar, sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin coştuğu, kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, misafirlerin tebessümle karşılandığı, ikramların yapıldığı mutlu ve müstesna günlerdir.

Bu günlerin kıymetini bilelim garipleri sevindirelim.

Kırgın ve dargın gönülleri tamir edelim.


 

Önemle vurgulamak istediğim bir konuda; Koronavirüsü salgınıyla mücadelemizin bayram günlerinde de devam ettiği hususudur.

Kendi sağlığımız için sevdiklerimizin sağlığı için, maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edelim.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm Mersinli hemşehrilerimizin Mübarek Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla tekrar kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlik içerisinde sevdikleriyle beraber nice bayramlar diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2021, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER