Salt Şirketler Grubundan Kızılaya Kan Bağışı

Salt Şirketler Grubu Metin Salt’ın doğum Gününde Kızılaya Kan Bağışında bulundular.

Salt Şirketler Grubundan Kızılaya Kan Bağışı

Mersini n köklü kuruluşlarından  Cam Sektöründe İşleme ve Pazarlama alanında hizmet veren  Salt Cam Yönetim Kurulu Başkanı Metin Salt doğum gününde  Kızılaya Kan bağışı kampanyası düzenledi.

Geçen yıl birincisini bu yılda ikincisini düzenledikleri Kan Bağışını Şirketin Akbelen deki  idari binasında  gerçekleştirdiler Kan bağışına personelleri de destek vererek Kızılaya rekor miktarda kan bağışında bulundular.  

Salt Cam Yönetim kurulu başkanı Metin Salt düzenlediği Kan Bağışı Kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada “ Doğum günüm münasebetiyle maksadımız doğum günümü kutlamaktan ziyade, dostlarımızla, arkadaşlarımızla çalışanlarımızla beraber geleneksel hale getirmek. Geçen senede aynı organizasyonu  yaptık geçen sene 100 ünite kan vermiştik, bu sene kısmet olursa 150 ünite dostlarımızla arkadaşlarımızla kan vermeyi düşünüyoruz. Ben hediye istemiyorum arkadaşlarımdan dostlarımdan, Kızılaya kan bağışı yapsınlar istiyorum. Kan vermek aynı zamanda Peygamberimizin sünneti biliyorsunuz hem sünneti seniyeyi yerine getiriyoruz.

 Hem de  bir insanı kurtaran tüm insanlığı kurtarmış gibidir diyor Kur’an-ı Kerimde  bunu yerine getirmek böyle bir organizasyon yapıyoruz.  Kan veren Tüm arkadaşlarda teşekkür ediyorum” dedi.

Kan bağışını bir dikkat çeken  özelliği de Kan Bağışında bulunanlara 1 Çeyrek altın hediye edilmesiydi.

Kan bağışının önemine vurgu yapan Metin Salt herkesi Kızılaya Kan bağışlamaya davet ediyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2020, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER