SALON BİLGİ Şehirdeki Bitkiler Pascal Garbe

SALON BİLGİ Şehirdeki Bitkiler Pascal Garbe

SALON BİLGİ Şehirdeki Bitkiler Pascal Garbe

Institut français Türkiye’nin düzenlediği Salon Bilgi çevrimiçi etkinliğinin ilk konuğu peyzajist, çok sayıda kitabın yazarı ve dünya çapında çeşitli uluslararası yarışmaların jüri başkanı olan Pascal Garbe.

Etkinlik 9 Haziran tarihinde saat 19.00’da Zoom platformunda gerçekleşecek. 

İlk Bilgi Salonumuz için Pascal Garbe ile şehirdeki bitkilerin tarihinde bir gezintiye çıkacağız. Orta Çağ’dan 21. yüzyılın kentsel yaklaşımlarına, Singapur’dan Malmö’ye, İstanbul ve Nantes’dan geçerek, konuğumuz bize bitkilerin insani gelişme için nasıl gerekli olduğunu anlatacak.

Peyzajist olmasının yanı sıra bitkiler üzerine sayısız kitabın da yazarı olan Pascal Garbe, uluslararası alanda en çok tanınan Fransız bahçe uzmanlarından biridir.

Pascal Garbe

Pascal Garbe, Metz yakınlarındaki Laquenexy'nin meyve bahçelerinin yöneticisidir.

Çocukken "aşçı-bahçıvan" olmak istiyordu. Bu meslek olmadığı için, sevgisinden vazgeçmeden en sonunda bir peyzaj okuluna yöneldi.

Yaklaşık on beş kitap yayınladı ve 2011 yılında Kanada Bahçe ve Turizm Konferansı tarafından "Yılın Uluslararası Bahçe ve Turizm Kişiliği" seçildi

Kayıt olmak için buraya tıklayın.

Zoom üzerinden canlı olarak Türkçe simültane çeviri ile gerçekleşecek konferansa katılım için kayıt olmak gerekiyor. Katılımınız için gereken bağlantı etkinlikten 1 saat önce mail adresinize iletilecektir. 

Türkçe simültane çeviriden faydalanabilmek için Zoom uygulamasının son versiyonunu indirmeniz gerekmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER