Polis-Muhtar El Ele

Polis-Muhtar El Ele

                      

“Polis Muhtar el ele’ adlı kahvaltılı toplantı İl Emniyet Müdürümüz sayın Mehmet ŞAHNE, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Diyaddin Özer, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Serdar YAVUZ ve ilçe muhtarlarının katılımı ile Polisevin de yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda suç ve suçlularla mücadele çalışmaları kapsamında muhtarların rolü üzerinde duruldu. 

Muhtarlardan, mahallelerde yaşanan sıkıntılarla ilgili çalışmalarda emniyetle işbirliği içerisinde olmalarını, gelen ihbarları ivedilikle bildirmelerini isteyen İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet ŞAHNE: “Muhtarlarımız toplumun sorunlarını çözmek için halkın iradesinin birleştiği, temsil edildiği noktadır. Belki bir garibanın sığınağıdır. Kamunun halkla kontak kurduğu noktadır. Bu bakımdan sık sık muhtarlarla bir araya gelmeye, onlarla hasbihal etmeye çalışıyoruz” dedi. 

Covid-19 ile mücadelede görevlerini özveriyle yerine getiren muhtarların Vatandaşın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet ŞAHNE aynı zamanda milletin isteklerinin ilgili birimlere ulaştırılması ve çözümü konusunda da faaliyette bulunduklarını söyledi. 

Mersin’in daha huzurlu ve yaşanabilir bir hale gelmesinde muhtarların katkıları vurgulayıp, “Kapımız her zaman size açık” diyerek muhtarlara seslenen İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet ŞAHNE muhtarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

          Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2021, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER