Mersin’den Ankara’ya! Binlerce Taraftar Yola Çıktı

Başkan Yılmaz’dan İçel İdman Yurdu Taraftarına Otobüs Ve Maç Bileti Desteği

Mersin’den Ankara’ya! Binlerce Taraftar Yola Çıktı

Play-Off Final karşılaşmasını bu akşam saat 20.00’da Fethiyespor ile oynayacak olan İçel İdman Yurdu’nun taraftarları, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz tarafından tahsis edilen otobüslerle Ankara’ya gitti.

Başkan Yılmaz, Ankara Eryaman Stadyumu’nda yapılacak müsabakayı izlemek isteyen binlerce taraftar için otobüs ve maç bileti desteği sağladı.

Toroslar Belediyesi yetkilileri tarafından online yapılan kayıtlarla otobüs ve maç bileti bilgileri, sms yoluyla taraftarlara mesaj olarak gönderildi. Binlerce Mersinli taraftar ise Yunus Emre Kültür Merkezi önünde buluşarak, takımını desteklemek için yola çıktı.

İçel İdman Yurdu taraftarları ise bu desteğinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek; “Başkanımızın desteğiyle Ankara’da yapılacak olan müsabakada takımımızın yanında olacağız. Başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“İçel İdman Yurdumuza Başarılar Dileriz”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3’üncü Lig, 3’üncü Grup'ta mücadele eden şehrin takımı İçel İdman Yurdu’na, Fethiyespor ile oynayacağı Play-Off Final Müsabakasında başarılar dileyen Başkan Yılmaz; “İnşallah şehrimize galibiyetle döneceğiz” dedi.

“İçel İdman Yurdu, kentimizin bir değeridir” diyen Başkan Yılmaz; “Toroslar Belediyesi olarak İçel İdman Yurdu taraftarımıza Ankara’da yapılacak müsabaka için otobüs ve maç bileti desteğinde bulunduk. Şampiyonluk yolunda hep birlikte takımımızın yanında olacağız. İçel İdman Yurdumuzun Play-Off final maçını kazanarak 2. Lig'e yükseleceğine yürekten inanıyoruz. Kulüp Başkanımız Sayın Metin Saltık’a, değerli yönetimine ve takımımıza başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Muhabir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER