MBA, VRLAB ACADEMY İŞBİRLİĞİNE İMZADI

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları, eğitimde bilimsel vizyona odaklanarak sanal gerçeklik teknolojisi için VRLab Academy ile akademik iş birliğine imza attı.

MBA, VRLAB ACADEMY İŞBİRLİĞİNE İMZADI

MBA OKULLARI EĞİTİMDE BİLİM VİZYONU İÇİN VRLAB ACADEMY İLE AKADEMİK İŞBİRLİĞİNE İMZA ATTI

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları, eğitimde bilimsel vizyona odaklanarak sanal gerçeklik teknolojisi ile zamandan ve mekândan bağımsız bilimsel laboratuvar deneylerinin yapılmasını sağlayan VRLab Academy ile akademik iş birliğine imza attı.

Medicana kalitesiyle 'Yenilikçi Eğitim Ekosistemi'ni ve modern müfredatı referans alan MBA Okulları, ulusal ve uluslararası iş birlikleri ile eğitimde yenilenmenin öncülüğünü üstlenmeye devam ediyor. Yenilikçi Eğitim Ekosistemi'nde yer alan herkes için başarı tasarımını hedefleyen Medicana Eğitim Grubu MBA Okullarının VRLab Academy ile gerçekleştirdiği akademik iş birliği ile öğrenciler fizik, kimya, biyoloji, fen bilimleri alanlarındaki laboratuvar uygulamalarından; popüler bilim, nükleer fizik laboratuvarlarına kadar farklı bilimsel kategorilerde sanal gerçeklik teknolojisi ile deney yapma fırsatı bulacaklar.

Dünyanın en gelişmiş laboratuvarlarına sahip olan VRLab Academy ile yapılan bu iş birliği hibrit eğitime geçiş yapılan bu dönemde, öğretmen ve öğrencileri sanal gerçeklik teknolojisi ile buluşturarak yepyeni bir bilim vizyonunun kapılarını aralayacak.

Yenilikçi Eğitim Ekosistemi ile Bilimsel Vizyonda Derinleşme

Dünyanın önde gelen eğitim platformlarını öğrencilerle buluşturarak eğitimin yenilikçi penceresi olma yolunda adımlarını sağlam attıklarını belirten Medicana Eğitim Grubu CEO'su Ayfer BATI, "Her bireyin kendi potansiyelini en üst düzeyde ortaya çıkarma şansına sahip olmasını önemsiyoruz. Modern çağın eğitime sunduğu tüm imkânları öğrencilerimizin tutku alanlarıyla buluşturarak onların 'Başarı Tasarımı'na rehberlik ediyoruz. VRLab Academy ile öğrenci ve öğretmenlerimiz, dünyanın en gelişmiş laboratuvarlarında sanal gerçeklik teknolojisi ile zamandan ve mekândan bağımsız bir şekilde deney yapma fırsatı yakalayacak. Değişimin hızla kendini yenilediği bu çağda, ülkemizin öğrenme ekosistemi için öncü iş birliklerine imza atmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

VRLab Academy Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan DEMİRCİ, dünyanın değişik bölgelerinden sonra Türkiye'de de Medicana Eğitim Grubu MBA Okullarının Yenilikçi Eğitim Ekosistemi ile VRLab Academy'nin buluşmasından heyecan duyduğunu dile getirdi. DEMİRCİ, bilimi ve bilimsel vizyonu ulaşılabilir kılmak adına geliştirdikleri VRLab Academy'nin, 25 farklı ülkede ve çoklu müfredatlara uygun şekilde kullanılabildiğini ifade etti. VRLab Academy'nin öğrencilerin teorik olarak almış oldukları derslerin laboratuvar uygulamalarını yaparak, bilim alanında derinleşmenin akademik performansa ve eğitimde fırsat eşitliğine olan katkısını vurguladı.

MBA Okulları hakkında:

Medicana Grubu kuruluşu olan MBA Okulları 2018 yılında kurulmuştur. Yenilikçi Eğitim Ekosistemi ve Başarı Tasarımına odaklanan MBA Okulları, İstanbul'da Beylikdüzü, Halkalı Atakent, Çamlıca, Kurtköy ve Ümraniye, Ankara'da Eryaman ve Oran ile Bursa'da Özlüce'de olmak üzere 8 kampüste anaokulundan liseye eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER