Kamp, Karavan ve Doğa Tutkunları İzmir’de

15. Travel Turkey İzmir Fuarı ile eş zamanlı olarak bu yıl ilk kez düzenlenen TTI Outdoor Fuarı kamp, karavan, tekne ve outdoor tutkunlarını İzmir’de buluştu.

Kamp, Karavan ve Doğa Tutkunları İzmir’de

Kamp, Karavan ve Doğa Tutkunları İzmir’de Buluşuyor

15. Travel Turkey İzmir Fuarı ile eş zamanlı olarak bu yıl ilk kez düzenlenen TTI Outdoor Fuarı kamp, karavan, tekne ve outdoor tutkunlarını İzmir’de buluşturmaya başladı.

2-5 Aralık 2021 tarihleri arasında FUARİZMİR’de düzenlenecek olan TTI Outdoor Fuarı öncesinde yurdumuzun dört bir köşesinden İzmir’e gelen karavanlar, şehrin sokaklarında halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Alternatif Turizmin Cazibe Merkezi: Ege Bölgesi ve İzmir

Tatil tercihlerinde doğaya kaçış, kalabalıktan uzaklaşma ve sosyal mesafe kurallarının belirleyici olduğu pandemi döneminde yükselişe geçen kamp, karavan, tekne ve outdoor turizmi, Türkiye gibi doğa, tarih, deniz açısından her türlü zenginliğe sahip ülkelerin odak noktası oldu. İzmir ve Ege Bölgesi de son dönemlerde sayısı hızla artan kamp ve doğal tatil seçenekleriyle alternatif turizmin cazibe merkezi haline geldi.

Değişen ve gelişen dünyada seyahat alışkanlıklarının kapsamlı bir şekilde değerlendirildiği, Türkiye’nin en köklü turizm fuarı olan Travel Turkey İzmir’in tecrübesini arkasına alan TTI Outdoor Fuarı, şehir yaşamının stresinden kurtulmak isteyenlerin yönünü doğaya çevirmekte kararlı.

Motokaravan, çekme karavan, alkovenli karavan, mobil evler, özel amaçlı araçlar, mobil hizmet karavanları, ticari karavanlar, seyahat römorkları, karavan yan sanayisi ve aksesuarları, kamp malzemeleri ve ekipmanları, karavan kiralama acenteleri, dernekler ve kulüpler, 10 metre altı tekne, tekne ekipman ve aksesuarları, marinalar, bisiklet ve motosiklet gibi ürün gruplarının yer alacağı TTI Outdoor Fuarı, 2-5 Aralık tarihleri arasında FUARİZMİR C holde, halka açık ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER