GELİŞİMDE EN ETKİLİ UNSUR EĞİTİMDİR

ALACA: "GELİŞİMDE EN ETKİLİ UNSUR EĞİTİMDİR"

GELİŞİMDE EN ETKİLİ UNSUR EĞİTİMDİR

ALACA: "GELİŞİMDE EN ETKİLİ UNSUR EĞİTİMDİR"



Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, 3-9 Eylül İlköğretim Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Alaca mesajında: "Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de 2020-2021 eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Günümüzde toplumların kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişimde en etkili unsur eğitimdir. Ancak; toplumların bile hızla değişen ve gelişen günümüz şartlarına ayak uydurabilmeleri eğitim öğretim kalitesinin sürekli iyileştirilmesi ve yenilenmesi ile mümkündür. Bakan ve sistem yeniliği ile değil!
Eğitimde temel görevimizden en önemlisi, çocuklarımıza salt bilgi yüklemek yerine, bilgiyi kullanan, sorun çözen, sonuca ulaşan bir gençlik ve vatandaş yetiştirmek olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını ve başarılı geçmesini diliyorum" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER