Eren Kaşıkçı, MasterChef Türkiye 2021 Şampiyonu

Eren Kaşıkçı Nasıl MasterChef Türkiye 2021 Şampiyonu Oldu?

Eren Kaşıkçı, MasterChef Türkiye 2021 Şampiyonu

Eren Kaşıkçı Nasıl MasterChef Türkiye 2021 Şampiyonu Oldu?

MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu belli oldu! MasterChef 2021 finalde Eren mi Hasan mı kazandı?

MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu. Finalde Hasan ve Eren şampiyonluk için yarıştı. Peki Eren Kaşıkçı Nasıl MasterChef Türkiye 2021 Şampiyonu Oldu?

MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu 14 Ocak Cuma gecesi belli oldu. Nefeslerin tutulduğu, büyük heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef'in final oyuncuları Hasan ve Eren tüm hünerlerini gösterdiler. Dünyaca ünlü Jüri üyeleri ve şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna'dan aldığı puanlarla yılın şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu. Popüler yarışma programında tüm izleyenler MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu kim oldu? MasterChef'te kim birinci oldu Hasan mı, Eren mi?" sorularına heyecan zirvede beklediler.

2021 yılında yapılan MasterChef Türkiye'de birinci olacak kişiye lüks bir otomobil verilecek. 2018 yılında MasterChef şampiyonana 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019 ve 2020'de ise son model bir otomobil ödülü vardı. Ayrıca şampiyon olan kişiye bir de kupa veriliyor.

Masterchef Eren Kaşıkçı kimdir?

Yarışmaya Gökçeada'dan katılan Eren Kaşıkçı, 1989 yılında Kırıkkale'de dünyaya gelmiştir. 32 yaşındaki Eren Kaşıkçı aslen Tokatlıdır. Bir kardeşi bulunan Eren Kaşıkçı'nın babası asker annesi ise ev hanımıdır. Babasının tayinleri nedeniyle birçok şehirde gezdiğini belirten Eren Kaşıkçı, Evli ve bir çocuk babasıdır.

MasterChef 2021'in ilk turunda harika bir İmroz kuzusu yapan Eren, efsane şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna'dan evet oyu alarak üçlü düellolara girmeye hak kazandı. Bahri ve Emirhan ile eşleşen Eren, süt helvasını en iyi şekilde yaparak final turuna kaldı.

MasterChef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı kadroya girdiğinde rakipleriyle birlikte Macar gulaş hazırlayıp 7 isimle birlikte final turunun bir üst etabına çıktı. Rakip yarışmacılarla birlikte hindiba bitkisinin ana ürün olarak seçildiği yemeği hazırladı. Hindiba ve mantarlı buğday salatası yapan Eren Kaşıkçı, 2021 MasterChef'in 12. yarışmacısı olarak seçilmeyi başardı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2022, 03:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER