ERDEMLİ BELEDİYESİ KIŞIN SİNEKLE MÜCADELE EDİYOR

Erdemli Belediyesi sinekle mücadelede kararlılığını sürdürüyor. Yılın 12 ayı sinekle mücadele edildiğini kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sonbahar, ilkbahar ve kış dönemlerinde de taban çalışması yaptıklarını belirti. Sinekle mücadele konusunda en başarılı belediyelerden birisi olduklarını vurgulayan Tollu, vatandaşların sineksiz bir yaz geçirmeleri için en iyi çalışmayı yaptıklarının altının çizdi.

ERDEMLİ BELEDİYESİ KIŞIN SİNEKLE MÜCADELE EDİYOR

Yapılan açıklamaya göre sinekle mücadelede başarı sağlandığı ve bu başarının devamı için yılın 12 ayı boyunca çalışıldığı belirtildi. Erdemli Belediyesinin sinek konusunda başarılı olduğu ifade edilirken konu hakkında bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan çalışmaların yılın her ayında devam söyledi. İlçede vatandaşların sineksiz bir yaz geçirmesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını vurgulayan Tollu, yaz döneminde sisleme çalışmasının yapıldığını kaydetti. Bu dönemlerde ise taban çalışmasının yapıldığını ifade eden Tollu, kamalizasyon, havuz vb. sinek yuvalarının ilaçlandığını söyledi. Bu dönemde sineklerin larva halinde olduğunu belirten Tollu, bu yapılan çalışmaların yumurtaların sinek haline dönüşmeden yok etmek için yapıldığının altını çizdi.

Yaz ayını ferah ve sineksiz bir şekilde geçirmek için zamanında çalışmaların başladığını dile getiren Tollu, Erdemli'nin her köşesinin tek tek ilaçlandığını belirtti. Kışın yapılan bu mücadelenin, yaz aylarında yapılan mücadelede tasarrufa yol açacağını kaydeden Tollu, bu konuda oldukça iddialı olduklarını dile getirdi.

 

Diğer taraftan vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri de dikkate aldıklarını beyan eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaz ayının Erdemli’de yine sineksiz bir şekilde, geçeceğini belirterek sözlerine son verdi. Belediyeden yapılan açıklamada; vatandaşların bu konuda istek ve şikâyetlerini belediyeye bildirmesi halinde ilaçlama ekibinin anında müdahale edeceği ifade edildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER