Büyükşehir’den Toroslar Da Yol Yenileme Çalışması

​Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Toroslar Mithat Toroğlu Mahallesi Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi’nde yol yenileme çalışması yürüttü. 207. Cadde ile Gözne Caddesi arasında kalan 500 metrelik kısımda çalışma yapan ekipler, zemin güçlendirme ve iyileştirme faaliyetlerini yerine getirdikten sonra sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Büyükşehir’den Toroslar Da Yol Yenileme Çalışması

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım altyapısının güçlenmesi, rahatlaması ve kaliteli hale gelmesi için faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, trafik akışının yoğun olduğu noktaların yanı sıra mahallelerde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin son çalışma noktası ise Toroslar’da Mithat Toroğlu Mahallesi oldu.

Deforme olan asfalt yenilendi

Toroslar ilçesi Mithat Toroğlu Mahallesi Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi’ndeki yol yenileme çalışmaları kapsamında ekipler, sıcak asfalt serimi yaptı. 207.Cadde ile Gözne Caddesi arasında kalan 500 metrelik kısımda çalışma yapan ekipler, deforme olan asfaltı kazıdı. Ekipler, zemin güçlendirme ve iyileştirme faaliyetlerini yerine getirdikten sonra zaman kaybetmeden sıcak asfalt serimine başladı.

Trafik yoğunluğunun fazla olduğu bölgede yol kısmi olarak kapatılarak önce kuzey sonra da güney şeritte yol yenileme çalışmaları yapıldı. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yapılan çalışmalar hızla tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

AjandaHaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER