Bir Damla İyilik

Bir Damla İyilik kapanış programı düzenlendi.

Bir Damla İyilik



 

Bir Damla İyilik

İlimizde herhangi bir nedenle dezavantajlı durumda olan kadınlarımızın toplumsal hayata entegrasyonunu sağlamak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen “‘Bir Damla İyilik’ Projesi, kapsamında eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere yönelik düzenlenen sertifika töreni İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet ŞAHNE’nin ev sahipliğinde, Valimiz Sayın Ali İhsan SU, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat GEDİK, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan ÖZTOPRAK, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Oğuz BAVBEK, İl Eğitim Müdürü Adem KOCA, İl protokolü üyeleri ve paydaş kurum temsilcileri ile kursiyerler katıldı.

Valimiz Sayın Ali İhsan SU, Programda yaptığı konuşmasında “Ne kadar insanımıza dokunabilir, ulaşabilirsek bu bizim için önemli bir kazanımdır.

Gayemiz insanlarımızı mutlu kılmak, onların huzurlu bir ortamda, güzel bir şekilde yaşamalarını sağlamak. Bu çerçevede bu proje, istihdama da çok önemli bir katkı sağlamış oluyor. Kursumuzu bitiren çok değerli hanımefendiler bundan sonra kendi işlerini yapabilme veya başka bir yerde çalışabilme imkânına sahip olabilecek, belki de içlerinden bazıları iş veren pozisyonunda birçok insanımıza iş vermiş olacak.” şeklinde konuştu.

Valimiz Sayın Ali İhsan SU konuşmasını, projenin hayata geçirilmesindeki emeklerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Mehmet ŞAHNE ve personeli ile paydaş kurum temsilcilerine teşekkür ederek noktaladı.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet ŞAHNE yaptığı konuşmasında; “Mersin Emniyet Müdürlüğü olarak görev ve sorumluluk alanımızdaki Emniyet ve Asayiş hizmetlerinin yanında toplumsal farkındalıkları arttırmaya ve vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla kadınlarımıza yönelik yürütülen “Bir Damla İyilik” projesi kapsamında tekstil ve makina dokumacılığı alanında kurs düzenlenmiştir. Bugün burada almış oldukları eğitimdeki başarılarını taçlandıran kursiyerlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sayın Valim bütün projelerimizde olduğu gibi bu projemizde de desteğinizi hiç esirgemediniz.

Bir Damla İyilik projemizle “iyilik damlaları önce göle, sonra denize, sonra okyanusa dönüştü.” İlimizde böylesine geniş katılımlı ve anlamlı bir projeyi paydaş kurumlarımızla beraber hayata geçirmekten övünç ve mutluluk duymaktayız. Sayın Valim, Mersin Emniyet Müdürlüğü olarak toplumsal farkındalıkları arttırmaya yönelik proje ve faaliyetlerimiz sizin desteğinizle devam edecektir. Çalışmalarımızda bizden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz olmak üzere paydaş kurumlarımız olan Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, İŞKUR, Mersin Tekstil ve Konfeksiyon Sanayiciler Derneği ile İlimizin değerli protokolüne şükranlarımı arz ediyor” dedi.

Valimiz Ali İhsan SU ve protokol üyeleri tarafından eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ile günün anısına çektirilen fotoğrafın ardından tören sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2021, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER