Acun Türkiye'yi kandırıyor

Hadise'nin takımında yer alan yarışmacılardan Filiz Aydın; Hadise, Acun Ilıcalı ve yarışma hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. İşte şok eden o açıklamalar.

Acun Türkiye'yi kandırıyor

'O Ses Türkiye'' adlı yarışmada elenen Filiz Aydın, programla ilgili şok suçlamalarda bulundu. Önceki akşam yarışmadan elenen genç şarkıcı, "Hadise beni sevmediği için eledi. O yarışmalda çok şey dönüyor. Hadise çocukluk arkadaşını elemesi gerekirken beni eledi. Her şey planlı ve birincinin kim olduğu şimdiden belli bile. Türk halkını kandırıyorlar. Yarışmacılara çok kötü muameleler yapılıyor' dedi.

"HADİSE GELDİĞİ YERİ UNUTMUŞ"

Filiz Aydın, ayrıca 'Hadise'de böyle bir yarşmadan geldiğini unutmuş ve yarşmacılara yüksekten bakıyor. Her şey ekranda göründüğü gibi değil. Kulis arkasında hırsızlık bile oldu, 500 lira param çalındı kimse oralı bile olmadı. Yapılan sözleşmeyi okutmadan bana sözleşmeyi imzalattırdılar. Çünkü okuyamadım sözleşmeyi fotokopi çektikleri için yazıların hepsi silinmişti. 3 yıl boyunca albüm çıkartamam çünkü Acun Medya'nın sözleşmeli elemanıyım. Sözleşmemi istiyorum ama kimse vermiyor. Çalışıp evime ekmek götüreceğim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum' diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER