24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Bir toplumun eğitime verdiği değer, aynı zamanda insana ve topluma verilen değeri ifade eder

24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Bir toplumun eğitime verdiği değer, aynı zamanda insana ve topluma verilen değeri ifade eder. Ülkelerin ekonomik ve sosyal alanda kalkınmışlıkları eğitime verilen önemle doğrudan ilgilidir. Bu nedenle, ülkemizi her alanda dünyanın en ileri ve müreffeh ülkelerinden biri haline getirmek yolunda öğretmenlerimizin gösterdiği gayret ve fedakârlık çok kıymetlidir.

Büyük bir medeniyet birikimine sahip milletimizin sahip olduğu değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında ve çocuklarımızın değişen dünya koşullarına hazırlanmasında eşsiz bir role sahip olan öğretmenlerimiz dün olduğu gibi gelecekte de ülkemizdeki değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru ilerlemenin baş aktörleri olacaktır.

Türkiye’nin geleceğine olan güvenini ve çalışma azmini hiçbir zaman kaybetmeden, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan sevgi, şefkat ve sabır timsali öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit düşmüş eğitimcilerimizi ve ahirete irtihal etmiş öğretmenlerimizi şükranla ve rahmetle anıyor, hayatta olanlara sağlıklı bir ömür diliyorum.

Hacı ÖZKAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER