Erdemli 'de MİLYONFEST istemiyoruz.

ERDEMLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU BASIN AÇIKLAMASIDIR.

Erdemli 'de MİLYONFEST istemiyoruz.

Erdemli 'de MİLYONFEST istemiyoruz.

ERDEMLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU BASIN AÇIKLAMASIDIR.

Platformumuz, Erdemlimizin manevi hayatını güçlendirmek ve ahlaki değerlerimize zarar verecek, topluma olumsuz örnek oluşturan oluşumlara mani olmak üzere kurulmuş bir güç birliği platformudur.

Platform olarak, yaz aylarında ilçemiz sınırlarında düzenlenen MİLYONFEST adı altında yapılan organizasyonun, halkımızın manevi hayatına zarar verdiği için iptalini talep etmekteyiz.

Bu organizasyonlarda, gerek organizasyon alanında gerekse sosyal alanlarda, mabetlerimiz ve mezarlıklarımızda; örf ve adetlerimizle bağdaşmayan, sosyal dokumuza ve aile yapımıza zarar veren gayri ahlaki davranışlar sergilenmektedir.

İştirakçilerin, hiçbir ahlaki sınır tanımayan davranışlar sergilemesinden, Erdemli kamuoyunda büyük bir rahatsızlık ve huzursuzluk oluşmuş bulunmaktadır. Oluşan bu huzursuzluğun toplumda büyük bir tepki ve infial oluşturduğu aşikardır.

Erdemli sivil toplum kuruluşları platformu olarak, halkımızda oluşan bu rahatsızlığın dikkate alınarak; yetkililer tarafından ilçemiz sınırları içerisinde düzenlenen MİLYONFEST organizasyonunun iptalini istemekteyiz.

Konuyla ilgili olarak ziyaret edilen tüm meslek odalarına, siyasi parti ilçe başkanlıklarına teşekkür ederiz

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2022, 05:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER