Amazon, Bitcoin ödemelerini kabul eder..

Dev Gelişme: içeriden edinilen bilgiye göre Amazon Bitcoin ve Bu 3 Altcoin’i Kabul Etmeye Hazırlanıyor!

Amazon, Bitcoin ödemelerini kabul eder..

Amazon, Bitcoin ödemelerini kabul etmeye hazırlanıyor.

Dev Gelişme: içeriden edinilen bilgiye göre Amazon Bitcoin ve Bu 3 Altcoin’i Kabul Etmeye Hazırlanıyor!

İçeriden bir bilgiye göre Amazon, Bitcoin ödemelerini kabul etmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda Amazon, Bitcoin, Ethereum, Cardano ve Bitcoin Cash’i kabul etmeye hazırlanıyor. Amazon, Cuma günü bir kripto para birimi ve Blockchain uzmanı için yeni bir iş ilanı yayınladıktan sonra, iddia edilen kripto para planlarıyla ilgili bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Amazon Bitcoin’i kabul mu ediyor?

Adı bilinmeyen bir kaynak, İngiliz iş gazetesi City A.M.’ye e-ticaret devinin bu yıl içinde Bitcoin ödemelerini kabul etmeye hazır olduğunu söyledi. Doğruysa, böyle bir gelişme potansiyel olarak kripto para biriminin benimsenmesini hızlandırabilir. Bilinmeyen kaynak Amazon’un yıllardır kripto para projesi üzerinde çalıştığını da iddia ediyor ve şöyle diyor:

Bu sadece gelecekte bir tarihte kripto para birimi ödeme çözümleri başlatma hareketlerinden ibaret bir konu değil. Bu, aynı zamanda, Amazon’un nasıl çalışacağına dair gelecekteki mekanizmanın eksiksiz, iyi tartışılmış bir biçimde inşa edilmesinin bir parçası.

Amazon Bitcoin ile durmayacak. İçeriden bir kaynak, en büyük kripto para birimini entegre ettikten sonra Ethereum, Cardano ve Bitcoin Cash’i de ekleyeceğini söylüyor. Kaynağa göre bu süreç uzun sürmeyecek çünkü planlar zaten orada ve 2019’dan beri üzerinde çalışıyorlar. ABD’deki üçüncü en büyük halka açık şirket de kendi kripto para birimini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Kasım 2018’de, e-ticaret devinin bir bulut bilişim yan kuruluşu olan Amazon Web Services, şu anki CEO Andy Jassy’nin Seattle merkezli devin teknolojinin önemini reddettiğini söylemesinden sadece bir yıl sonra, iki Blockchain hizmeti başlattı. Kriptokoin.com olarak gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz

Kaynak Kriptokoin.com

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2021, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER