Toroslar Belediyespor Bal’a Yükseldi

Geçtiğimiz sezon Play-off maçında Anamur Belediyespor’a 2-0 mağlup olarak Mersin Süper Amatör Lig’e düşen Toroslar Belediyespor, 1 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükseldi.Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanan...

Toroslar Belediyespor Bal’a Yükseldi
Geçtiğimiz sezon Play-off maçında Anamur Belediyespor’a 2-0 mağlup olarak Mersin Süper Amatör Lig’e düşen Toroslar Belediyespor, 1 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükseldi.
Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanan Play-off maçında yine Anamur Belediyespor ile karşılaşan Toroslar Belediyespor, bu kez rakibini normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten maçta penaltı atışları sonrası 4-2 mağlup ederek BAL’a çıktı.
Maç sonunda taraftarlar, futbolcular ve teknik heyetle şampiyonluğu kutlayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 1 sezon aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lig’e yükselmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Her iki takımında kardeş kulüp olduğunu kaydeden Başkan Tuna, sahada canla, başla mücadele eden her iki takımın oyuncularını da kutladı. Futbolcuların çok iyi mücadele ettiğini kaydeden Tuna, Toroslar Belediyespor’un ait olduğu lige yükseldiğini vurgulayarak, “İki kardeş kulübün mücadelesini izledik. Her iki takımın oyuncuları da çok iyi bir mücadele sergilediler. Seyir zevki güzel bir maç oldu. Fair play ölçütlerinde bir maç çıkardıkları için tüm oyuncuları kutluyorum. Sporda yenmekte vardır, yenilmekte. Geçtiğimiz sezon Anamur Belediyespor bizi yenmiş ve bir üst lige yükselmişti. Bu sezonda biz kazandık ve BAL’a yükseldik. Toroslar Belediyespor artık ait olduğu ligde mücadele edecek. Bu başarıyı bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER