Forum Mersin’de Hediye Labirenti Macerası Sona Erdi

Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin eğlenirken kazandıran etkinliği Hediye Labirenti sona erdi. Aynı gün tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak labirente girmeye hak kazanan yüzlerce kişi, macera dolu labirentte hediyeleri...

Forum Mersin’de Hediye Labirenti Macerası Sona Erdi
Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin eğlenirken kazandıran etkinliği Hediye Labirenti sona erdi. Aynı gün tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak labirente girmeye hak kazanan yüzlerce kişi, macera dolu labirentte hediyeleri kazanmak için yarıştı.
Forum Mersin’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile başlayan Hediye Labirenti macerası yüzlerce kişiye keyifli dakikalar yaşattı.Forum Mersin’den aynı günde tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak labirente girmeye hak kazanan ziyaretçiler, taktıkları dijital gözlükle kendilerini kuş bakışı seyrederek duvardaki puanları topladı ve en kısa sürede çıkışa ulaşmak için zamana karşı mücadele etti. En çok puanı toplayanlar ise sürpriz hediyelerin sahibi oldu.1 Mayıs 2016 tarihine kadar süren etkinlikte ziyaretçilere her gün BİR tablet bilgisayar hediye edildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER