Başkan Kocamaz, Miraç Kandili’ni Kutladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Miraç Kandili’ni kutlayarak, “Miraç Kandili ülkemize sevgi, barış ve kardeşlik getirsin” dedi.Başkan Kocamaz, bu gece idrak edilecek Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı....

Başkan Kocamaz, Miraç Kandili’ni Kutladı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Miraç Kandili’ni kutlayarak, “Miraç Kandili ülkemize sevgi, barış ve kardeşlik getirsin” dedi.
Başkan Kocamaz, bu gece idrak edilecek Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Miraç gecesinin, Peygamber Hz. Muhammed’in Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da yüce Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olduğunu vurgulayan Kocamaz, “Miraç gecesi, müminlerin Allah’la buluştuğu, manevi huzura ulaştığı, ellerin semaya açılarak duaların kabul edildiği özel bir gecedir. Bu gecenin kudretine sığınarak ülkemiz, vatanımız ve Müslüman kardeşlerimiz için dualar etmeli, Allah’ın rahmetinden ve affından yararlanmak için ibadete yönelmeli, ellerimizi kardeşlik, barış ve huzur için semaya açmalıyız. Bu güzel gecede ülkemizin içinde bulunduğu durumu düşünerek, huzurun ancak beraberlikte, iyi niyette ve hoşgörüde olduğunu unutmadan, Allah kapısına sığınarak sabırla tevekkül etmeliyiz. Bu vesile ile tüm Türk-İslam dünyasının Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, vatanı uğruna şehadet şerbeti içen şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa huzur, barış ve hoşgörü diliyorum. Miraç Kandili ülkemize sevgi, barış ve kardeşlik getirsin” ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER