Toroslar Belediyesi Evlendirme Memurluğu Yeni Yerinde

Toroslar Belediyesi Evlendirme Memurluğu, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde oluşturulan yeni yerinde hizmet vermeye başladı.Daha önce Toroslar Belediyesi Ayışığı Konferans ve Düğün Salonu binasında çalışmalarını yürüten evlendirme memurluğu,...

Toroslar Belediyesi Evlendirme Memurluğu Yeni Yerinde
Toroslar Belediyesi Evlendirme Memurluğu, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde oluşturulan yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
Daha önce Toroslar Belediyesi Ayışığı Konferans ve Düğün Salonu binasında çalışmalarını yürüten evlendirme memurluğu, evlilik işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yapılabilmesi için Kaymakamlık ve İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne de yakın mesafede bulunan Halkkent Mahallesi’ndeki Yunus Emre Kültür Merkezi’ne taşındı.
Bundan böyle, Toroslar ilçesinde evlenecek çiftlerin evlilik başvuruları ve nikah işlemleri özel dizayn edilmiş olan nikah salonunda gerçekleştirilecek.
Yunus Emre Kültür Merkezi’nin alt katında oluşturdukları Evlendirme Memurluğunu ziyaret eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, evlenecek iki çiftin nikah akitlerini yeni nikah salonunda gerçekleştirdi. Çiftlere ömür boyu mutluluk dileyen Tuna, “Artık yeni evlenecek çiftlerimizin nikahını daha güzel bir mekanda gerçekleştireceğiz” dedi.
Yunus Emre Kültür Merkezi’nde hazırladıkları yaklaşık 200 kişilik nikah salonunun yanı sıra daha fazla kişinin katılabileceği 700 kişilik salonlarının da yer aldığı bilgisini veren Tuna, "Kaymakamlık ve İlçe Nüfus Müdürlüğümüzün bu bölgeye taşınması nedeniyle, vatandaşlarımızın işlemlerini daha hızlı ve kolay yapabilmesi için Yunus Emre Kültür Merkezi’nin alt katında var olan bir salonu evlendirme memurluğumuz için hazırladık ve yeni bir nikah salonu dizayn ettik. Çiftlerimiz artık nikah işlemlerini ve nikahlarını artık yeni yerinde gerçekleştirecekler. Burası yaklaşık 200 kişiyi alabilecek bir kapasitede dizayn edildi. Küçük çaplı nikah işlemlerini burada gerçekleştireceğiz. Daha geniş kapsamlı nikahlarımız için de 700 kişilik bir salonumuz var. Amacımız, vatandaşlarımızın daha nezih ortamlarda nikah akitlerinin tamamlanmasına vesile olmaktır. Allah tüm çiftlerimizi mesut ve bahtiyar etsin. Yeni nikah salonumuzun Toroslar’a hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER