Başkan Tuna, Huzurevi Sakinleriyle Buluştu

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla huzurevlerinde kalan yaşlılarla bir araya gelerek gül verdi.Başkan Tuna, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası’nda,...

Başkan Tuna, Huzurevi Sakinleriyle Buluştu
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla huzurevlerinde kalan yaşlılarla bir araya gelerek gül verdi.
Başkan Tuna, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası’nda, yaşlıları unutmadı. Toroslar ilçesindeki Mersin İyilik ve Yardım Vakfı Huzurevi ile Türkiye Emekliler Derneği Özel Semiha Tokadlı Huzurevi’ni ziyaret eden Tuna’ya eşi Aydan Tuna ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Ziyaretlerinde, huzurevi sakinlerine gül vererek sohbet eden Tuna, büyüklere sevgi ve saygının Türk örf ve adetlerinde en önemli unsur olduğunu vurguladı. Herkesin, bir gün yaşlanacağının bilincinde olması gerektiğini belirten Tuna, “Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında bir köprü görevi üstlenen büyüklerimiz bizim en kıymetli hazinelerimizdir. Bu nedenle onlara hassasiyetle yaklaşmalı ve toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamalıyız. Toroslar Belediyesi olarak, bizlerde emeği olan ve minnet borcumuzu asla ödeyemeyeceğimiz büyüklerimizin her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor ve yaşama sevinçlerinin artarak huzurlu bir şekilde devam etmesini diliyorum” dedi.
Başkan Tuna’ya her zaman yanlarında görmekten büyük onur duyduklarını dile getiren huzurevi sakinleri ise ilçedeki yaşlıların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra evde bakım hizmetlerinden dolayı da Tuna’ya teşekkür ettiler.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER