Başkan Kocamaz, Meskispor Futbolcularıyla Buluştu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden ve ikinci sıradaki yerini koruyan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’un Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolcuları, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret ederek,...

Başkan Kocamaz, Meskispor Futbolcularıyla Buluştu
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden ve ikinci sıradaki yerini koruyan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’un Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolcuları, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret ederek, destekleri için teşekkür ettiler.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarete, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Turgut Aybak, Meskispor Kulübü As Başkanı Lütfi Can, Yönetim Kurulu üyeleri, teknik kadro ve futbolcular katıldı.
Başkan Kocamaz, ziyarette yaptığı konuşmada, Meskispor’un ligdeki başarılarını yakından takip ettiklerini ve başarı yolunda bugüne kadar olduğu gibi her zaman takıma destek vereceklerini söyledi. Meskispor’u bir üst ligde görerek, Mersin’i temsil etmesini istediklerini belirten Kocamaz, “Bölgesel Amatör Lig’de ikinci sıraya kadar geldiyseniz ve iki yıldır bu performansı gösteriyorsanız, bir üst lige çıkmanız da zor olmayacaktır. Kalan 4 maçta da başarıyla mücadele edeceğinize ve galibiyet alacağınıza inancımız tam. Mersin Büyükşehir Belediyesi yönetimi olarak bütün kulüplerimize destek vermeye çalıyoruz. Meskispor’a da verdik ve vermeye devam edeceğiz” dedi.
“MERSİNLİLER MERSİN’E YETERİNCE SAHİP ÇIKSAYDI MERSİN İDMANYURDU BUGÜNKÜ DURUMDA OLMAZDI”
Spor kulüplerine her zaman destek olduklarını, hatta yapılan destek kampanyalarına öncülük ettiklerini ifade eden Kocamaz, Mersinlilerin de bu aidiyet duygusu ile takımlara sahip çıkmaları gerektiğini vurguladı. Kocamaz, “Bizim en büyük sıkıntımız Atatürk’ün o güzel sözüne karşın Mersinlilerin Mersin’e yeterince sahip çıkmaması. Eğer Mersinliler Mersin’e yeterince sahip çıksaydı, Mersin İdmanyurdu bugünkü durumda olmazdı. Kulüplerimizin ayakta kalmasına yönelik, altyapıya yönelik ne yazık ki, hiçbir gayret gösterilmiyor. Kentin temsili konusunda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi lazım. Defalarca çağrı yapmamıza rağmen Mersin İdmanyurdu için başlattığımız 1925 Kampanyası’ndan netice alınmaması bizi yaralıyor. Oysaki Mersin’de bu desteği verecek bin 925 kişi çok rahat bulunabilir. Tabii ki, o aidiyet duygusunu insanlar içerisinde taşıyorsa bu yapabilir. Ne olursa olsun biz Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz desteğe devam edeceğiz, çünkü insanları ortak noktada buluşturan tek gücün spor olduğunu biliyoruz. İnsanları birleştiren tek güç spor, onun dışında hiçbir şey insanları bir araya getiremiyor” diye konuştu.
Ligde gösterdikleri başarıların devamını getirip şampiyon olmaları halinde verilen tüm desteğin yanında Meskispor kulübünü ödüllendireceklerini de kaydeden Kocamaz, takıma inançlarının sonsuz olduğunu, motivasyonlarını bozmayıp önlerindeki maçlara odaklanmaları gerektiğini sözlerine ekledi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER