Başkan Özyiğit'in mahalle ziyaretleri sürüyor

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, kent genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Özyiğit'in mahalle ziyaretleri sürüyor

Gökçebelen Mahallesi’ne giderek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Özyiğit, “Yenişehirimizi, hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz.” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir’de yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çalışmaları incelemek amacıyla kenti ilmek ilmek dokuyor. Gökçebelen Mahallesi’ne teknik ekibiyle giden Başkan Özyiğit, mahalle muhtarı Mehmet Bulut ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Özyiğit, ziyarette hem mahallede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi hem de vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi.

Hizmetlerinde katılımcılığı esas aldıklarını her seferinde vurgulayan Başkan Özyiğit, “ Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde durduğumuz en önemli olgulardan bir tanesi katılımcı belediyecilik olmuştur. Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz.” İfadelerini kullandı.

TAHTALI DERESİ ÇİLESİ SONA ERDİ

Gökçebelen Mahallesi’nde bulunan Tahtalı Deresi üzerine yapılan köprüyü de inceleyen Başkan Özyiğit, “Burası 6 yıldır kapalı olan ve 6 yıldır çocuklarımızın okula gitmek için dereyi geçmek zorunda kaldığı bir yerdi.  Büyükşehir Belediyemizin katkıları ve özverili çalışmalarıyla derenin üzerinde köprü yapılarak geçiş sağlandı. Gerekli altyapı çalışmaları da tamamlandı. Çocuklarımız derenin hemen karşısındaki okula gitmek için dereyi kendi imkânlarıyla geçmek zorunda kalıyordu. Çocuklarımız artık rahat bir şekilde okula gidebilirken diğer hemşehrilerimizin de hayatını kolaylaştırdık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve MESKİ yönetimine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2020, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER