Tam Tur Yüzük Modelleri 2023 e damga vuracak

Günün birinde siz de kendinizi evlilik sürecinde bulabilirsiniz. Her şeyden önce, nasıl bir yüzük istediğinize karar vermelisiniz. Başkasının parmağında gördüğünüz klasik alyans ve yüzükler; herkese hitap etmeyebilir.

Tam Tur Yüzük Modelleri 2023 e damga vuracak

Tektaş yüzük; size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Bu noktada, farklı bir alternatif arıyorsanız size ısrarla tam tur yüzük modellerini öneriyoruz.

Tam Tur Yüzük Nedir?

Tam tur yüzük; sonsuzluğu simgeler. İstenildiği takdirde tektaş yüzüklerle beraber kullanılabilir. Bunun yanı sıra, tek başına kullanılması da mümkündür. Bilhassa 2010 sonrası dönemde popüler olan tam tur yüzük; sonsuz aşkı simgeler. Çiftlerin birbirlerine duymuş olduğu sevginin hiç bitmeyeceğini ifade eder. Özel tasarım yüzük modelidir. Birbirinden değerli taşların yüzük halkası çevresinde sıralanmasıyla elde edilir. Eşsiz bir görünümü vardır. Klasik ve sade görünüme sahip tektaş yüzükler yerine daha gösterişli ve parlak bir aksesuar arayanlara hitap eder.

Birçok insanın aklında tam tur yüzük ne zaman takılır sorusu bulunuyor. Her şeyden önce, söz ve nişan törenlerinde kendisine yer bulan bir yüzük modeli olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra, sevdiğiniz kadına evlilik teklif ederken tektaş yüzüğe kıyasla daha ışıltılı bir model arıyorsanız tercihiniz yine tam tur yüzük olabilir. Ayrıca, bu tür yüzükler; doğum günü veya yıldönümü gibi etkinliklerde de karşı tarafa sunulan bir hediyedir. Hatta, dilediğiniz takdirde Anneler Günü’nde annenize tam tur yüzük hediye edebilirsiniz.

Tam Tur Yüzük Modelleri Nelerdir?

Tam tur yüzük modellerinin sayısı bir hayli fazla! Tüketicilere farklı seçenekler arasından ihtiyaca ve bütçeye uygun seçimler yapma şansı sunulur. İstenilen maden ile hazırlanabilecek bir yüzük modeli olduğu gibi farklı renkler ve taşlar kullanılarak da sunulur. Tam tur yüzük modellerini farklı kılan çok sayıda detay bulunuyor. Modelleri birbirinden ayıran belirleyici detaylar arasında yüzük gövdesi ve taşın türü, renk ve kesim yer alıyor. Ayrıca, bu tür yüzüklerde tek ve çift sıra taşlar bulunuyor. Buna ek olarak, beş ve yedi sıra tam tur yüzük modellerine rastlamak da mümkün!

Tam tur yüzük modelleri; bilhassa yapım sürecinde kullanılan malzemeye göre farklılık gösterir. İstenilen renk ve modeldeki yüzük halkası ve taş ile tasarlanabilen bu yüzüklerin altın, gümüş veya çelikten üretildiğini söylemek gerekir. Son yıllarda altın tam tur yüzük modeller yerine 925 ayar gümüş yüzük modellerinin popüler olduğu bilinir. Ayrıca, tahmin edebileceğiniz gibi pırlanta tam tur yüzükler de diğer taşlı yüzük modellerine kıyasla daha çok tercih ediliyor.

Yüzük rengi; birçok kişi tarafından göz ardı edilen bir durumdur. Hem gövdenin hem de kullanılan taşın rengi dikkate alınarak tasarlanmış tam tur yüzük modellerine rastlanır. Beyaz, sarı ve rose gibi renk seçeneklerine sahip tam tur yüzük modelleri de farklılıktan hoşlananlar için en iyi seçenek olabilir.

AjandaHaber

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2022, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER