Toroslar'da asfalt çalışmaları devam ediyor

Pandemi sürecinde aldığı önlemler ve sunduğu hizmetler ile dikkat çeken Toroslar Belediyesi, planlı çalışmalarını yerine getirmeye devam ediyor. Toroslar'da asfalt çalışmaları devam ediyor

Toroslar'da asfalt çalışmaları devam ediyor

Yolları daha güvenli ve konforlu hale getirmek üzere asfalt serim, yeni yol açım, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarına hız veren belediye bu kapsamda Kurdali ve Toroslar Mahalleleri'nde asfalt serim çalışması gerçekleştirdi.

"Her Çalışmamız İlçemize Artı Değer Katıyor"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, koordineli çalışmalarıyla Toroslar'ın önümüzdeki süreçte büyük bir değişim atağı yaşayacağını söyledi. "İlçemizin gerek ekonomik gerekse sosyal ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmak için çalışıyoruz" diye konuşan Başkan Yılmaz; "Çağdaş ve modern bir kentin olmazsa olmaz koşulu bakımlı yolları, park ve yeşil alanları, spor tesisleri ve modern kapalı semt pazarlarıdır. Toroslar'ımız bu anlamda potansiyeli yüksek bir ilçe. Özellikle ilçemizde yeşil alanların arttırılması, yollarımızın standartlarının yükseltilmesi adına yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. İlçemizin sokaklarını, ihtiyaç önceliğine göre tarıyoruz. Belirlediğimiz plan doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Toroslar'da asfalt çalışmaları devam ediyor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER