Yatırımlar Yerinde İncelendi

Yatırımlar Yerinde İncelendi

DAİRE BAŞKANI ÜNSAL, İLİMİZE YAPILACAK YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

Daire Başkanı Betül Ünsal, İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte ilimizde yapılması planlanan yatırımlar ve bakım onarımı yapılacak tesislerde incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Etüt Proje Daire Başkanı Betül Ünsal, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Spor Hizmetleri müdürü Osman Yıldızbakan, Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Abdullah Çakmak ve Gençlik Faaliyetleri şube müdürü Cafer Bozkurt ile birlikte ilimize yapılması planlanan yatırımlar ve bakım onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte yapılması planlanan yatırımları yerinde inceleyen Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Etüt Proje Daire Başkanı Betül Ünsal, bakım onarımı yapılacak Erdemli Atış Poligonu, Servet Tazegül Spor Salonu, Tenis Kompleksi ile mevcut Aldeniz Boks ve Eskrim Antrenman salonu yerine yapılması planlanan Olimpik Hazırlık ve Sporcu Eğitim Merkezinde incelemelerde bulundu.

Mersin Tenis Kompleksi'ndeki incelemeler sırasında Antrenman yapan Badminton Veteran sporcuları ile sohbet eden Ünsal, geçtiğimiz günlerde Ankara'da düzenlenen "14 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvasında" Türkiye şampiyonu olarak milli takıma seçilen Mersin TOHM Tenis sporcumuz Demir Halisdemir ve Antrenörü Cengiz Tan ile tanışarak, başarılı sporcumuzu tebrik edip başarı dileklerinde bulundu.

Daire başkanı Ünsal, Mersin'de yapımı devam eden, yapılması planlanan ve bakım onarım ihtiyacı olan tesislerin en sağlıklı ve hızlı bir şekilde tamamlanması ve hizmete açılması için gerekli çalışmaların planlı bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Etüt Proje Daire Başkanı Betül Ünsal, Mersin'de yaptığı incelemelerin ardından ilimizden ayrıldı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER