Tolunay Kafkas'tan tepki çeken açıklamalar!

Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas, Kazakistan maçı sonrası yaptığı açıklamalarla tepki çekmeye başladı. Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı sona erdi.

Tolunay Kafkas'tan tepki çeken açıklamalar!

Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas, Kazakistan maçı sonrası yaptığı açıklamalarla tepki çekmeye başladı. Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı sona erdi. 

Türkiye U21, kendi sahasında konuk ettiği Kazakistan ile 0-0 berabere kaldı. Son yarım saati 10 kişi geçiren Kazakistan'dan 3 puan alamayan Ümit Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonasına veda etti. Karşılaşmanın hemen ardından teknik direktör Tolunay Kafkas, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... ''Çok önemli değil'' Ümit Milli Takımın Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, karşılaşmadan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Kafkas, ''Bu beceriksizlik. Gol yiyip yemememiz de önemli değil.

Üçüncü bitirdik. Oyunun geneli ilk yarı daha iyi. Özellikle oyun planına sadık kaldık. Az temaslı ve az süre topu ayağınızda tutacak anlayışımız vardı. Oyunun belli bölümleri iyi. Ama ikinci devre mutlubet çok baskılı oynamamıza rağmen belki sayısız korner attık ama istediğimiz sonucu alamadık.

Çok önemli değil. Ligin sonu ve çok da oyunculara bir şey söyleyemiyoruz'' ifadelerini kullandı. ''Sorun ülkenin futbola bakış açısında'' Tolunay Kafkas, Kazakistan maçından sonra açıklamalarına devam etti. Kafkas, ''Genel turnuvaya baktığınızda bu takımın bu turnuvayı üçüncü bitirmesi gerekiyordu ve üçüncü bitirdi. Bizim şu anki içinde bulunduğumuz durum ve bir çok faktörden dolayı Belçika ve Danimarka ile yarışacak durumumuz yok.

Bu benim fikrim. Realite ve gerçek. 3. bitirdik. Kabul edilebilir ve olması gereken bir sonuç'' ''Danimarka maçını oynayacağız ondan sonra yeni bir grup ve jenerasyon, onlarla devam edeceğiz. Gelene gidene saygı duyuyorum. Onları geliştirmeye çalışıyorum. Bunların hepsi bizim evlatlarımız. Bir hata ve sorun varsa, ülkenin genel bakış açısında var. Önce bir şeyler vereceğiz, sonra bir şeyler isteyeceğiz. Genelden memnunum. Biz yetiştirip yetiştirip yukarı vereceğiz. Bitirdiğimiz yer üçüncülük; iyidir, doğrudur, reeldir" diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER