Stefan Kuntz, Milli takım için geldi.

Stefan Kuntz, A Milli takım için geldi, prensipte anlaşma sağladı. Ayrıntılar konuşuluyor.

Stefan Kuntz, Milli takım için geldi.

Stefan Kuntz, Milli takım için geldi.

Uzun yıllar disiplin ve adam kayırmada ileri gidemeyen A Milli Takım için Alman hoca düşünülüyor

A Milli Futbol Takımı'ndan sorumlu yönetici görevine getirilen Hamit Altıntop, milli takım teknik direktörü için adayını belirledi. Altıntop'un %90 anlaşmaya vardığı Alman teknik adam Stefan Kuntz için son kararı TFF Başkanı Nihat Özdemir verecek.

A Milli takım teknik direktörlüğü görüşmeleri için İstanbul’a gelen Stefan Kuntz, 1995/96 sezonunda Beşiktaş formasıyla 34 maçta 11 gol attı ve 4 asist kaydetti.

A milli takım Stefan kuntz ile anlaştı, kendisi istanbula geliyor.  TFF yabancı hoca getirmek isteyince Okan Buruk ile olan anlaşma iptal oldu. 

Milli takımın yeni hocası Almanya U-21 takımını çalıştıran Stefan Kuntz olmak üzere. Alman disiplini olur adam kayırma olmaz en azından. Adama değil oynuyorsa takıma girer herkes rahat nefes alır.

Bir aksilik yaşanmaz ise yeni A Milli Takım teknik direktörümüz Alman Ümit Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz olur, imza atmasını bekliyoruz.

Stefan Kuntz'un teknik direktörlük kariyeri.

B. Neunkirchen

Karlsruhe

Mannheim

Ahlen

Almanya U21

Ayrıntılar konuşulacak. Hakkımızda hayırlısı. Aslında yöneticilere de disiplin şart. Takımı bozan yöneticiler. İstedikleri kişileri ön plana çıkarmak için uğraşıyorlar.

Bize adam değil oyun lazım.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2021, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER