Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Mersin’e geldi. Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Berna Kulaç ile birlikte bir toplantı gerçekleştirerek ilimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri destek programı kapsamında ilimizde hizmet vermeye başlayan “Trekking- Foto Kitap-Kahve” Projesi hizmet binasının resmi açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte proje kapsamında yapılan Trekking- Foto Kitap-Kahve’nin kurdelesini keserek hizmete açtı. Açılışın ardından Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Şube Müdürü Berna Kulaç ve Personel Şube Müdürü Mehmet Kavuştu ile birlikte Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin’i makamlarında ziyaret ederek ilimizde yapılması planlanan otak projelerle alakalı karşılıklı görüşmeler gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, Mersin’de yaptığı ziyaret, açılış, inceleme ve temasların ardından ilimizden ayrıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Mersin’e geldi.

Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Berna Kulaç ile birlikte bir toplantı gerçekleştirerek ilimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri destek programı kapsamında ilimizde hizmet vermeye başlayan “Trekking- Foto Kitap-Kahve” Projesi hizmet binasının resmi açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte proje kapsamında yapılan Trekking- Foto Kitap-Kahve’nin kurdelesini keserek hizmete açtı.

Açılışın ardından Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Şube Müdürü Berna Kulaç ve Personel Şube Müdürü Mehmet Kavuştu ile birlikte Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin’i makamlarında ziyaret ederek ilimizde yapılması planlanan otak projelerle alakalı karşılıklı görüşmeler gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, Mersin’de yaptığı ziyaret, açılış, inceleme ve temasların ardından ilimizden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER