Galatasaray, yeni sezona Okan Buruk rehberliğinde devam edecek

Florya Metin Oktay tesisinde yaptığı antrenmanla başladı.

Galatasaray, yeni sezona Okan Buruk rehberliğinde devam edecek

Antrenör Okan Buruk, antrenman sırasında kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Florya Metin Oktay tesisinden memnun. “Bu çimlere tırmanmakla çok ilgileniyorum. Çok işimiz ve sıkı bir programımız var. Bugün başladık. Geçen yılın olumsuzlarını tekrar olumluya çevirelim. Tam teşekküllü bir ekip olduğumuzda onlara en iyi duyguyu vermeliyiz. Umarım onları iyi durumda hazırlarız. Galatasaray'a yakışır bir takım oluşturacağımızı umuyorum."

Brook, Galatasaray Akademisi'nde birçok oyuncunun antrenmanda olduğunu söyledi. Kiralıktan dönen oyuncular var. Hepsini görmeyi çok isteriz. 4 Haziran'da milli takımda forma giymiş 9 Koreli oyuncu katılacak. Transfer olursa onlar da katılır. Bir diğer hedefimiz de akademiden oyuncu çıkarmak. En değerli insanları Avusturya'daki kamplarımıza götürmek istiyoruz.  Türk futboluna yeni bir cevher katmayı umuyoruz."

Taraftarlar arasında olumlu bir hava olduğunu vurgulayan Buruk, "Transfer bizim için çok önemli. Takımımızı kurduktan sonra bir dostluk maçında taraftarlarımıza mesaj gönderiyoruz, supertotobet heyecanlarını anlıyoruz. Bu yıl gene şampiyonluk yarışının içinde olan, şampiyonluğa ulaşan bir ekip ortaya çıkartmak istiyoruz. Hep birlikte güzel günler yaşayacağız” açıklamasını yapmış oldu.

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Bochum U19 Ekibi’ndan Ali Demirel’i ekibine kattığını deklare etti. Alman ekibinde geçtiğimiz sürem 12 maça çıkan ve 4 golle oynayan 19 yaşındaki 10 numara, Sportif Direktör Muhammed Buyruk Saraç’ın da hazır bulunmuş olduğu imza töreninde kendisini Lacivert Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüpten meydana getirilen açıklamada, ”Yeni transferimiz Ali Demirel, sıhhat sponsorumuz Liv Hospital’da geçirdiği kontrollerin peşinden Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Muhammed Buyruk Saraç’ın da hazır bulunmuş olduğu imza töreninde kendisini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı.”

AjandaHaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER