'En iyi transferleri biz yapacağız'

Galatasaray Genç Bayan Voleybol Takımı oyuncularına Ankara'da Fenerbahçe formalı kişilerin saldırısının üzüntü verici olduğunu ifade eden Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, ligler başlamadan böyle bir olayın olmasının son derece üzüntü verici bir hadise olduğunu söyledi.

'En iyi transferleri biz yapacağız'

Yalova Galatasaraylılar Derneği’nin düzenlediği geceye katılan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Genç Bayan Voleybol Takımı’na Fenerbahçe formalı kişilerin saldırısının üzüntü verici olduğunu söyledi. Bütün kulüplerle kardeş olduklarının altını çizen Albayrak, "Artık sporun bütün dallarında barış, kardeşlik, birlik, beraberlik olmasını diliyorum. Bugün hiç hoş olmayan şeyler yaşanmış. Ne sebeple, nasıl olduğunu bilmediğim için fazla bir şey söylemek istemiyorum. Olmaması lazım. Her zaman taraftarların el ele, kol kola birlikte maç izlemesini diliyoruz. 2012-2013 yılının bu şekilde olmasını diliyorum. İnşallah kimsede bir şey yoktur. Birazdan arkadaşlarımızdan bilgi alacağım" diye konuştu.

Basın mensuplarının trasfer çalışmaları ile ilgili sorularınıda yanıtlayan Albayrak, Ünal Aysal’ın başkanlığında, futbol komitesi ve teknik direktör Fatih Terim'le birlikte yarın transferlerle ilgili toplantı yapılacağını kaydetti. Dünya yıldızı bir oyuncunun Galatasaray’ın gündeminde olup olmadığı sorusuna 'Yerin kulağı vardır. Yarını bir bekleyelim' diye yanıt veren Albayrak, "Transferde fazla ecele etmek iyi olmaz. Ecele ettiğinizde bir yanlış yapabilirsiniz. Çok uzun bir zamanımız var.

Başkanımız da dedi gibi ay sonuna kadar belirlediğimiz, temasta olduğumuz futbolcuları açıklayacağız. Galatasaray’da hiçbir zaman transfer bitmez. Temmuz ayının ilk haftası kampa gideceğiz. Geçen sene kampta da transferler yaptık. Melo’yu, Ebue’yi ve bir çok transferi kamp döneminde yapmıştık. Çalışmalarımız devam ediyor. Transfer yapılacak oyuncunun şöhret olması önemli değil. Galatasaray forması için çimleri koparacak, kazıyacak, Fatih Hocamın isteği doğrultusunda futbolculara ihtiyacımız var. Onları bulduğumuz takdirde geri adım atmayız. Onları kadromuza katarız. Galatasaray taraftarlarının içi rahat olsun. Bu ekibe güvensinler. Biz en iyisini yapacağız, en iyilerini alacağız. Ama Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda alacağız. Galatasaray’ın menfaatine uymadıktan, hocamızın sistemine uymadıktan sonra sokağa atılacak paramız yok" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER