DEMİR, MERSİN TOHM VE SEM AİLESİ İ...

DEMİR, MERSİN TOHM VE SEM AİLESİ İLE BULUŞTU

DEMİR, MERSİN TOHM VE SEM AİLESİ İ...

DEMİR, MERSİN TOHM VE SEM AİLESİ İLE BULUŞTU

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcu, Antrenör ve personelleri ile bir araya geldi.

İl Müdürü Ökkeş Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Mersin Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcu ve Antrenörleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. İl Müdürü Ökkeş Demir başkanlığında Mersin Kız Öğrenci Yurdu Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, TOHM ve SEM Şube Müdürü Ufuk Akbaş, TOHM Koordinatörü Halil Oğuz, Antrenörler, Fizyoterapist, Masör, Diyetisyen, spor psikoloğu, sporcular, TOHM ve SEM Personelleri de hazır bulundu.

Mersin Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) ile Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Sporcu ve Antrenörleri ile genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek, Antrenör ve Sporcuların tek tek görüşlerini alan Demir, "Türkiye'nin 22 ilinde 22 spor branşını kapsayan alanda olimpik sporcu yetiştirilmesine yönelik çalışmalar yürüten Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezleri (TOHM) ile Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcularımızın kendilerini geliştirebilmeleri için antrenör, fizyoterapist, psikolog ve masörlerimizle bir arada olabilecekleri, kendilerini her an hazır hissedebilecekleri bir ortam sunuyor. TOHM ve SEM'i sporcularımız için daha verimli ve etkin kılmak adına çalışmalar yapan Gençlik ve Spor Bakanlığımız, bu iki projeye çok önem veriyor. Özellikle TOHM bünyesinde yetişen sporcularımızın elde ettikleri başarılar bizleri ziyadesiyle gururlandırıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın TOHM ve SEM projelerinde yer alan sporcularımızın eğitimlerini sorunsuz şekilde sürdürebilmesi için titiz bir çalışma yürütüyor. Bizlerde İl Müdürlüğü olarak sporcularımıza elimizden geleni fazlasıyla yapma gayretindeyiz. Amacına ulaşarak meyvelerini vermeye başlayan Proje kapsamında olimpik ruha ve beceriye sahip geleceğimizin teminatı olan siz kıymetli gençlerimizi Türk sporuna kazandırmak en önemli hedefimiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2021, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER