Boksörlere tebrik

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'nda ringe çıkarak rakiplerini yenmeyi başaran milli boksörler Fatih Keleş ve Adem Kılıççı'yı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arayarak tebrik etti.

Boksörlere tebrik

Fatih Keleş'in Cezayirli rakibini 15-8 yenmesinden sonra ringin yanına giden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç milli boksöre sarılırken sevinçten gözyaşlarını tutamadı. Fatih Keleş'de Bakan Kılıç'a sarılarak maçını izlemeye geldiği için teşekkür etti. Fatih'in soyunma odasında çıkışını bekleyen Bakan Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak galibiyet müjdesini verdi.

Başbakan Erdoğan, Bakan Kılıç'ın telefonundan olimpiyat oyunlarına galibiyetle başlayan Adem Kılıççı'yı tebrik etti. Adem'in maçını sahurda izlediğini belirten Başbakan Erdoğan diğer boksörlere de tek tek başarı diledi. Başbakan'ın telefonu karşısında şaşkına dönen Kılıççı, "Hiç bir ödül Başbakanımızın bu telefonundan daha değerli değil. Biz eskiden federasyon başkanından bile tebrik mesajı alamıyorduk, şimdi direkt Başbakanımız arıyor. Bundan daha büyük mutluluk yok. Allah Başbakanımızı başımızdan eksik etmesin. O Türkiye için büyük bir şans" diye konuştu.

Daha sonra bir kez daha Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayan Bakan Kılıç bu kez Fatih Keleş'in konuşmasını sağladı. Fatih'e başarılar dileyen Başbakan Erdoğan maçın son raundunu izlediğini söyledi.

2 Ağustos'ta ringde Başbakan için mücadele edeceğini ifade eden Keleş, "Onun desteği ve duaları ile ülkeme madalya ile dönüp başbakanıma hediye etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER