Başkan Yılmaz, İçel İdman Yurdu’nu Tebrik Etti

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Orduspor 1967 karşılaşmasını 3-0 galibiyetle tamamlayan İçel İdman Yurdu’nu tebrik etti.

Başkan Yılmaz, İçel İdman Yurdu’nu Tebrik Etti

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Orduspor 1967 karşılaşmasını 3-0 galibiyetle tamamlayan İçel İdman Yurdu’nu tebrik etti.

 MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, kent protokolü, İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve on binlerce taraftarla birlikte karşılaşmayı izleyen Başkan Yılmaz; “Güzel Mersin akşamında alınan bu galibiyet, şehrimize daha da güzellik kattı” dedi.

Mersin Stadyumu’nda Orduspor 1967 A.Ş.’yi ağırlan İçel İdman Yurdu, Play-Off Yarı Final Müsabakası’nı 3-0 kazanarak finale kaldı.

  1. Lig’e yükselme mücadelesinde geçtiğimiz hafta deplasmanda Orduspor 1967 karşısında 1-0 mağlup olan Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu, kendi sahasında Orduspor 1967’yi 3-0 mağlup etti. İçel İdman Yurdu, tarafsız sahada Fethiye Spor ile tek maç oynayacak.

Başkan Yılmaz, Galibiyet Sevincini Paylaştı

 Müsabakanın ardından sahaya inerek İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ile kulüp yönetimini ve futbolcuları tebrik eden Başkan Yılmaz; “Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden şehrimizin takımı İçel İdman Yurdumuzun, 2. Lig’e yükselme mücadelesini on binlerce taraftarla birlikte izlemenin mutluluğunu yaşadık. Bu başarıda emeği olan Kulüp Başkanımız Metin Saltık’a ve değerli yönetimine, teknik heyetimize, futbolcularımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 “Hep Destek, Tam Destek”

“Mersinimiz, Süper Lig'de bir takımla temsil edilmeyi hak ediyor. Umarım en kısa sürede Süper Lig'e de çıkma başarısı gösteririz” diyen Başkan Yılmaz, İçel İdman Yurdu’na; tesis tahsis ettiklerini ve binlerce taraftar ile destek verdiklerini de hatırlatarak; “İçel İdman Yurdu Spor Kulübümüze, konaklama ve antrenman yapabilecekleri Korukent Mahallemizde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezimizdeki tesisimizi tahsis ettik. Her hafta 100 gencimizi İçel İdman Yurdu’nun evinde oynadığı maçlarda ağırladık ve Toroslar’dan taraftarları servislerle maça götürdük. Şehrimizin takımı İçel İdman Yurdu’nun her zaman yanındayız. Çocuklarımızla, gençlerimizle ve hemşehrilerimizle tribünlerde yerimizi alıyoruz. Takımımız, taraftarını arkasında hissetsin istiyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER