Ankaragücü, Jese Rodriguez'i transfer etti

Süper Lig'in yeni ekibi Ankaragücü, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Ankaragücü, Real Madrid ve PSG'de oynayan Jese Rodriguez'i transfer etti.

Ankaragücü, Jese Rodriguez'i transfer etti

Bu sezon tekrardan Süper Lig'e geri dönen Ankaragücü, sürpriz bir transfer açıklaması yaptı. Sarı-Lacivertliler, Real Madrid ve PSG formaları giyen yıldız oyuncu Jese Rodriguez'i transfer ettiğini açıkladı. Jese Rodriguez ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
 

Skandal olay

Fransız ekibi, Haziran 2021'e kadar sözleşmesi betosfer bulunan ve bu sezon sadece 22 dakika oynayan Jese Rodriguez'i birçok kez satmaya kalksa da İspanyol oyuncu yüksek yıllık ücreti sebebiyle buna yanaşmadı. Jese Rodriguez şimdi ise Kanarya Adaları'nda yaptığı parti sebebiyle kulüpten kovulmakla karşı karşıya geldi.


İspanyol isim, sevgilisi Aurah Ruiz'i için düzenlenen partide maske ve sosyal mesafeyi ihlal etti. Footmercato, Fransız ekibinin yöneticilerinin "Jese, takım için önemli bir oyuncu olmasa bile kulübün adını kirletmesine izin verilmeyecek" görüşünü paylaştığını ve oyuncunun takımdan gönderileceğini iddia etti.

Bu arada Jese Rodriguez'in sevgilisi Aurah Ruiz'i onun arkadaşı Rocio Amar ile aldattığı da iddia edildi. Rocio, İspanyol futbolcuyla Madrid'deki bir gece kulübünde beraber olduklarını söyledi.

Aurah sosyal medya hesabında Jese'nin kendisine deli ve sıkıcı dediği ses kayıtlarını paylaştı. Jese tüm bu yaşanan olaylara ve ayrılık iddialarına rağmen sosyal medya hesabından bir yarışma programına katılan Aurah'a "İyi geceler bebeğim. Sana bir şey söylemek istiyorum. Mutluysan devam et, mutlu değilsen orada olmak zorunda değilsin. Seni mutlu görmeyi seviyorum ve mutlu olmadığını görüyorum. Devam etmek istiyorsan kazanmalısın" şeklinde bir mesaj gönderdi.

AjandaHaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER