Sonsuz Bisikletli Yaşam

Sonsuz Bisikletli Yaşam

Sonsuz Bisikletli Yaşam

Sonsuz Bisikletli Yaşam İçin Bisiklet Durakları Yerleştirilmeye Başlandı

 

Mezitli'de, Türkiye Belediyeler Birliği ödüllü Sonsuz Bisikletli Yaşam Projesinin uygulanmasında ilk pedallar dönmeye başladı. İçerisinde kesintisiz bisiklet sürebilme, kaliteli zaman geçirme ve sosyal faaliyetlerde bulunma imkanı sağlayan ve Mezitli Belediyesine "Belediyeler İçin Bisikletle Ulaşım Fikir ve Proje Uygulaması" ödülünü kazandıran projede bisiklet durakları yerleştirilmeye başlandı. Mezitli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personelinin sanatsal çalışma titizliği ile hassasiyet göstererek imal ettiği bisiklet durakları, vatandaşların da büyük beğenisini kazandı.

Belediye Ana Hizmet Binasının yanı sıra Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Mezitli Kent Konseyi ve Aratos Spor Tesislerinin önüne özel tasarım bisiklet duraklarının yerleştirildiği projede özellikle Mezlitli Deresi ve çevresinden başlayarak kentin farklı bölgelerinde yeni yaşam alanlarının oluşturulması planlanıyor. 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Mezitli'nin bisiklet kenti olması için hayata geçirdikleri çalışmaları ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri uygulamaya koyduklarını söyledi.

Bisiklet duraklarının hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Tarhan "Sonsuz Bisiklet Yolu Projesi kapsamında Mezitlililerin, kentin birçok zenginliğini bir arada bulacağını ifade eden Başkan Tarhan, "Biz Mezitlililer bisiklete binerken Mezitli'nin güzelliklerini yaşasınlar istiyoruz. Bisikletten hiç inmeden farklı alanları gezebilsinler, bunu özel bir aktivite olarak yapabilsinler. Bununla ilgili olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz, projemiz bu alanda cazibe oluşturacak ve inanıyorum ki Mezitli'de herkes bisiklet kullanmaya başlayacak." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER