Tesisler Rengarenk Oluyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri işbirliğinde Macit Özcan Spor Kompleksi’nde zemin iyileştirme ve çevre düzenleme çalışması yapıldı

Tesisler Rengarenk Oluyor

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kapsamlı bir spor kompleksi olarak hizmet veren Macit Özcan Spor Kompleksi’nde Büyükşehir ekipleri kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Pandemi sonrası hayatın normale dönmesiyle daha aktif hale gelecek olan tesis, her yaştan sporcuyu ağırlamak için yüzünü yeniliyor.

Teknik ekipler 1500 ton plentmiks malzeme ile zemin iyileştirme çalışmasıyla yüzeyi sıcak asfalta hazırladı ve turuncu, antrasit, gri renkleri kullanarak dekoratif desenli asfalt uygulaması yaptı. Çalışma için 2 bin ton sıcak asfalt döken ekipler, orta refüj ve kenar bordürleri ile tesis girişindeki traverten mermerleri değiştirdi.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan ekipler ise Macit Özcan Spor Kompleksi’nde çevre düzenlemesi gerçekleştirdi. Genel budama, temizlik, mevsimlik çiçek, çalı grubu dikimi ve gerekli yerlere çimlendirme çalışması yapan ekipler, spor kompleksinin yeşil yüzünü daha canlı bir görünüme kavuşturdu. Sahanın sulama hatlarının kontrolünü de sağlayan ekipler, saha çitlerinin bakım ve boyamasını gerçekleştirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER