Şehitlerimiz ve Yetimlerimiz untmayalım

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Bayramlarımız milletimiz için gerçekten kaynaşma fırsatı olmaktadır. Bu bayramda annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi ve özellikle kimsesizlerimizi, şehitlerimizi, gazilerimizi ve onların yetimlerini asla unutmayalım” dedi.

Şehitlerimiz ve Yetimlerimiz untmayalım

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan bir mesaj yayınlayan AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, “Kesilen ve dağıtılan kurbanlarla komşuluk ilişkilerinin geliştiği, fakir ve kimsesizlerin gözetildiği, bayramlaşma ve kutlamalarla birlik ve beraberliğin güçlendiği, ziyaretlerle hasta ve yaşlıların gönüllerinin alındığı, özel günlerimizden biri olan Kurban Bayramına ulaşmış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

“KISIR ÇEKİŞMELERDEN UZAKLAŞMALIYIZ”

Bu Kurban Bayramının, değerlerimizi yeniden kazanmamıza, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına, gündelik hayatın yoğun koşuşturması içinde yalnızlaşan ve en yakınlarına bile zaman ayırmakta zorlanan günümüz insanının bir nebze olsun durup düşünmesine, kısır çekişmelerden, anlamsız kırgınlıklardan uzaklaşarak çevresindekileri fark etmesine, akrabalık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesine vesile olarak değerlendirmemiz gerektiğini vurgulayan Ercik, “Bayramlarımız milletimiz için gerçekten kaynaşma fırsatı olmaktadır. Günlük hayatın içerisinden sıyrılıp sevdiklerimizle birlikte küçük büyük herkese iyi dileklerimizle yaklaşmanın, hoşgörünün hakim olduğu bayramlarımızın yaşamımızda apayrı bir yeri vardır. Bu bayramda annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi ve özellikle kimsesizlerimizi, şehitlerimizi, gazilerimizi ve onların yetimlerini asla unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle; Allah katında kurbanlarımızın kabul olmasını diliyor ve bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını temenni ediyorum. Başta milletimiz olmak üzere, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın, soydaşlarımızın ve bütün İslam âleminin Kurban bayramını tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2016, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER