Şezlonglar Bayramda Ücretsiz

Mersin Büyükşehir Belediyesi şirketi Denizkızı Turizm AŞ. tarafından işletilen şezlonglar, Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olacak.

Şezlonglar Bayramda Ücretsiz

Kurban Bayramı’nda Yapraklı Koy, Susanoğlu, Kızkalesi ve Ayaş Yemişkumu plajlarında Denizkızı Turizm AŞ. tarafından işletilen şezlonglar, tuvaletler, duş ve soyunma kabinleri ücretsiz olarak hizmet verecek.

Mersinliler ve bayramını Mersin’de geçirecek olan turistler 4 gün boyunca ücretsiz olarak bu hizmetlerden faydalanarak, güzel bir bayram tatili geçirecek.

Büyükşehir Belediyesi, Plajları Yeniden Yapılandırılıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi kendisine tahsis edilen sahillerde yapılan yenileme ve işlevlendirme çalışmaları kapsamında plajlara, şezlonglar, şemsiyeler, tenteler, giyinme odaları, duş kabinleri, tuvaletler ve localar inşa etti.

Engelli vatandaşlar için giriş-çıkış noktası ve rampalar oluşturularak, onlara özel yürüyüş yolları, tuvaletler ve duş kabinleri yapıldı, denize rahatça girebilecekleri uygun platformlar kuruldu.

Cankurtaran üniteleri ile vatandaşların can güvenliği en üst seviyeye çıkarıldı. Asayiş sorununu ortadan kaldıracak şekilde 3 vardiya halinde güvenlik hizmeti verilmeye başlandı. Plajlarda “güvenlik kasaları” oluşturularak denize girecek vatandaşlar için güvenli bir alan sağlandı. Hijyen ve yüksek kalite esaslarına uygun olarak kurulan modern kafe ve restoranlarda uzman personeller istihdam edildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2016, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER