İlginç Hırsızlık Marketten Hipo Çaldılar

Tarsus’ta bir marketten hipo ve çok sayıda sigara çalan iki kişi tutuklandı.

İlginç Hırsızlık Marketten Hipo Çaldılar

Edinilen bilgiye göre olay Yeşilyurt Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan (E.G.) isimli şahısa ait markette meydana geldi.

Marketin darabalarını kırarak işyerine giren ve işyerinde bulunan toplam 416 paket değişik markalarda sigara, telefon kontörü ve temizlik ürünlerini çalan ve markete 33 NPN ….. plaka sayılı araç ile gelen (V.K.) (32),  (H.A.) (29) isimli şüpheliler polis tarafından takibe alındı.

Zanlı (V.K.) isimli şahıs olay bölgesinde başka bir şahısa ait bir ikametin bahçesinde polis ekiplerince yakalanırken diğer zanlı (H.A.) ise yine başka bir şahısa ait bir ikametin odunluk tabir edilen bölümünde saklanır vaziyette yakalandı.

Emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan iki şahısın marketten çalındığı tespit edilen toplam 3.700,00 TL tutarındaki malzemeler de gerekli işlemlerin ardından işyeri sahibine teslim edildi.,

Gözaltına alınan (V.K.) ve (H.A.) isimli şüpheliler Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş,  Savcılıkta sorgulanan şahıslar tutuklama talebiyle sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Tarsus Kapalı Cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER