Dursun Göktaş Yeniden Başkan

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda (SMMMO) muhasebeciler bir dönem daha Dursun Göktaş'tan yana tercih kullandı.

Dursun Göktaş Yeniden Başkan

Odanın bugün yapılan seçimlerinde, mevcut başkan Göktaş'ın yanı sıra bağımsız aday olarak yarışan Ersin Gökgün ve Abdulhalim Yiğit de yeni yönetime girmeyi başardı.

Mersin SMMMO'nun cumartesi başlayan olağan genel kurulu bugün yapılan seçimle sona erdi. Odanın hizmet binasında gerçekleştirilen genel kurulda, Çağdaş Demokratlar Grubu'nun adayı, mevcut başkan Göktaş ile seçime bağımsız aday olarak giren Gökgün ve Yiğit yarıştı. Daha önce aday olduğunu açıklayan Meslekte Birlik Grubu'nun adayı İsmail Taşpınar ile Nedim Akkaya ise dünkü genel kurulda Divan Başkanlığı'na, adayların gerekli belgelerini süresinde veremedikleri için seçime katılamadılar. Bugün gerçekleştirilen seçimde bin 554 oda üyesinden 960'ı oy kullandı. Saat 17.00'de sona eren seçimde, Göktaş ve ekibi 602 oy alarak 7 kişilik Yönetim Kurulu'nun 5'ini elde etti. Bağımsız adaylardan Yiğit 136 oy, Gökgün de 114 oy alarak, yeni yönetime girmeyi başardılar.

Bir dönem daha Mersin SMMMO'nun başkanlığını yapacak olan Dursun Göktaş, seçimin ardından yaptığı açıklamada, seçime katılan, katılmayan tüm meslektaşlarına teşekkür ederek, "Yeni dönemimizin ülkemiz ve mesleğimiz adına hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni dönemde de 23 yıldır yaptıklarımızı artırarak, önümüzdeki 3 yılda da yönetime giren bağımsız arkadaşlarımızla birlikte odamızı ve mesleğimizi daha yukarılara çıkarma mücadelemiz devam edecek" dedi. - MERSİN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER