İktidara Karşı Dik Durmalıyız.

Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Burhanettin Kocamaz, son günlerde yaşanan olaylar karşısında herkesin duyarlı olmasını istedi ve bu hükümete karşı dik durmaya davet etti.

İktidara Karşı Dik Durmalıyız.

Hafta sonu Türk Eğitim-Sen Mersin Şubesi’nce Kuyuluk Çamlığı’nda düzenlenen ‘Hıdırellez ve Anneler Günü’ne, Alevi Bektaşi Eğitim ve Kültür Derneği’nin Gözenler Restoranda organize ettiği ‘Anneler Günü’ne, Gülnar Gezende Köyü tarafından Gezende Köyü’nde gerçekleştirilen ‘Erik Festivali’ne ve Kanlıdivane’de 12. Mersin Uluslararası Müzik Festivali ‘Fatih Erkoç Açık Hava Konseri’ne katılıp anneler gününü kutlayan Başkan Kocamaz, ülke üzerinde oynanan oyunlara herkesin dur demesi gerektiğini belirtti.

Hafta sonunu dolu dolu geçiren ve gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılaşan Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Burhanettin Kocamaz, kendisine gösterilen sevgiden dolayı da teşekkür etti.

Türk Eğitim - Sen Mersin Şubesince düzenlenen programda konuşan Başkan Kocamaz, “Böyle bir güzel günde hem Hıdırellez’i hem de Anneler Günü’nü birleştirerek, bizleri buluşturan Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen’e başta Tevabil Akıncı başkan olmak üzere huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm şehit annelerini yılın annesi ilan ederek bugünde burada bunu örnek bir anlayışla gözler önüne seren sendikamıza da özellikle teşekkür etmek istiyorum. Tabi insan düşünüyor. Bir barış süreci diye insanlara yutturulmaya çalışılan bu süreç, aslında herkesçe biliniyor ki, bir teslimiyet sürecidir. Şayet böyle bir çözümü Türk milleti kabul etmiş olsaydı. Otuz beş sene önce bugün verilen tavizler verilir hiçbir yiğidimizde toprağa verilmemiş olurdu. Ama maalesef bu süreç dış güçlerin dayatmasıyla, içerdeki işbirlikçilerin gayretleriyle bugünkü noktaya gelmiştir. Ben bütün milletimizi belki bugüne kadar bazı dönemlerde gaflet içerisinde, bu iktidara her geçen biraz daha artan destek verdiler ama bugünlerde adeta şehitlerin kemiklerinin sızlatıldığı, bu dönemde herkesi daha duyarlı davranmaya ve bu iktidar karşısında dik durmaya davet ediyorum” dedi.

12. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında  ‘Fatih Erkoç Açık Hava Konseri’ne katılan Başkan Kocamaz, burada tüm annelere gül dağıtarak Anneler Günü’nü kutladı.

 




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER