ÇİÇEK GÖNDERME, SEN DE BAĞIŞ YAP

MERSİN BAROSU, ÇİÇEK GÖNDERMEK YERİNE BAĞIŞ YAPIYORUZ

ÇİÇEK GÖNDERME, SEN DE BAĞIŞ YAP

MERSİN BAROSU, ÇİÇEK GÖNDERMEK YERİNE BAĞIŞ YAPIYORUZ

Mersin Barosu Başkanlığı hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında,

Baro üyesi avukatlara özel günlerinde ve taziyelerinde çiçek göndermek yerine Tema Vakfı’na, LÖSEV’e ya da Darrüşşafaka Cemiyeti’ne kişi adına bağışta bulunarak geleceğe umut oluyor. Baro Başkanı Gazi Özdemir, kendisini tebrik etmek isteyenlerin de çiçek göndermek yerine bağış yapmaları talebinde bulundu.

“ÇİÇEK GÖNDERME, SEN DE BAĞIŞ YAP”

Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir, göreve gelmiş olduğu günden itibaren baro üyesi meslektaşlarının düğünlerinde ve taziyelerinde, ayrıca kurum ziyaretlerinde çiçek göndermek yerine kişi adına Darrüşşafaka Cemiyeti’ne eğitim bağışı, Tema Vakfı’na fidan bağışı ya da LÖSEV’e bağış yaparak geleceğe yeşil bir dünya bırakmayı, aydınlık bir neslin yetişmesine katkı sunmayı amaçladıklarını söyledi. Baro Başkanı Özdemir ayrıca, kendisini tebrik etmek isteyenlerin de çiçek göndermek yerine bu vakıf ve derneklere bağış yapmaları talebinde bulundu.

Bu proje vesilesiyle hak sahibi meslektaşları ve kurum temsilcileri adına yapacakları bağışın önemine dikkat çeken Baro Başkanı Özdemir, “Göreve başladığımızdan bu yana meslektaşlarımızın düğünlerinde, taziyelerde ya da kurum, oda, dernek ziyaretlerinde çiçek göndermek yerine, Baro olarak kişi adına bağışta bulunarak ülkemize katkı sağlamış oluyoruz. Hak sahibi ise bu uygulamamızdan daha çok memnun olmaktadır. Son günlerde Mersin’de ve ülkemizin birçok ilinde meydana gelen orman yangınları nedeniyle yaşam alanlarımızın yok olması, geleceğimiz için ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Kişi adına TEMA’ya bağış yaparak daha yeşil bir ülke için fayda sağlamış oluyoruz. Ayrıca LÖSEV’ e bağış yaparak çocuklarımızın hayatının kurtarılmasına, Darrüşşafaka Cemiyeti’ne bağış yaparak da eğitimden yoksun olan çocuklarımızın geleceğe umutla bakabilmelerine, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmasına vesile oluyoruz. Mersin Barosu’nda bu sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmekten mutluyuz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2021, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER