Akdeniz'de Doğa ve hayvan sevgisi

Akdeniz Belediyesi çocuklara doğa ve hayvan sevgisini aşılamak amacıyla unutamayacakları bir etkinlik düzenlendi

Akdeniz'de Doğa ve hayvan sevgisi

Doğa ve hayvan sevgisi

AKDENİZLİ ÇOCUKLARA DOĞA VE HAYVAN SEVGİSİ AŞILANIYOR

* Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, doğanın önemi ile hayvan sevgisinin aşılanması amacıyla belediye bünyesindeki Adanalıoğlu Kültür ve Sanat Evi'ndeki öğrenciler için Tarsus Doğa Parkı’na gezi düzenledi.

Akdeniz Belediyesi çocuklara tabiatın önemini ve hayvan sevgisini aşılamak amacıyla unutamayacakları bir etkinlik düzenlendi. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ın talimatı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürülüğü'ne bağlı eğitmenler öncülüğünde, velilerin de katılımıyla Adanalıoğlu Kültür ve Sanat Evi'ndeki yaklaşık 40 öğrenci, önce Tarsus Şelalesi'ni ardından Tarsus Doğa Parkı’nı gezerek unutulmaz anlar yaşadı. Gezdikleri yerlerden bol bol fotoğraf çektirip hatıra biriktiren çocuklar, aslan, zebra, ayı, geyik, ceylan gibi hayvanları da yakından görme fırsatı buldu.

"Çocuklar bizim umutlarımız; geleceğimizdir"

Başkan Gültak; "Çocuklar bizim umutlarımız; geleceğimizdir. Onların doğaya karşı hassasiyet içinde olmaları, hayvanlara karşı sevgi dolu yetişmeleri de hepimizin temennisidir. Bu bilinçle hareket etmeleri maksadıyla Kültür ve Sanat Evlerimizdeki öğrencilerimiz için Tarsus Doğa Parkı'nda bir etkinlik düzenledik. Muazzam anılar biriktirdiler. Onların gözlerindeki o sevinç hepimizi mutlu ediyor. Çocuklarımız için gerek eğitim, gerekse böylesi farkındalık yaratacak etkinlerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

www.akdeniz.bel.tr bilgi@akdeniz.bel.tr

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2021, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER